Bodrum Gündem

Bodrum Artık Islak Zeminde Kaymayacak?

Bodrum Artık Islak Zeminde Kaymayacak?
12.04.2012
0
A+
A-

Islak zeminde kaymayı önleme sistemi olan PosiGrip ürününün Türkiye’deki Temsilcisi olan Yapımcı Murat Ersan, ürünü İstanbul, Bursa ve Atatürk Havalimanı’ndan sonra Bodrum’da tanıttı.

buy Lasix online

Bodrum Gündem Haber albuterol price

Gümbet Flora Otel’de gerçekleşen tanıtım kokteyline PosiGrip Ege Sorumlusu Gül Nihan Işıltan, İstanbul Sorumlusu Yasemin Teker, otel ve marina yetkilileri katıldı.

Murat Ersan, ürünü tanıtmak için otelin girişindeki yer karolarını kullandı. Fırça, su ve PosiGrip ürünlerini kullanarak karolarda uygulayan Murat Ersan, 15 dakika sonra kaymaz bir zemin yarattı. Ersan, ürünleri uyguladığı zeminin üzerinde kayma denemeleri de yaptı. Tanıtımı izleyenler de elleriyle dokunarak ve kaymaya çalışarak ürünü tanıdılar.

ZEMİN ONAYLANMADAN SERTİFİKA YOK?

PosiGrip Fayans, granit, mermer, karo, terrazo ve doğal taş gibi bütün mineral bazlı zeminlerde kullanıldığını ve uygulandıktan sonra da iki yıl özelliğini yitirmediğini kaydettiler.

PosiGrip tanıtımı gerçekleştiren Murat Ersan “PosiGrip, ıslak yüzeylerde kaymayı ve dolayısıyla kayıp düşmelerden meydana gelen ciddi yaralanma ve ölüme varan kazaları engelleyen bir sistemdir. Özellikle banyo, havuz kenarı, mutfak, balkon, merdiven gibi düşme tehlikesi yüksek olan ıslak zeminlerde kullanılan PosiGrip, alış veriş merkezleri, okullar, restoranlar, fabrikalar, askeriye gibi kalabalık, dolayısıyla düşme kazası oranı yüksek olan daha birçok kamu kurum ve kuruluşun tercih ettiği bir üründür. Uluslararası ölçü standartlarını belirleyen İngiltere ve Amerika’daki HES ve ASTM kurumu tarafından onaylanan ölçüm cihazıyla zeminde ölçümlerimizi yaparak, yeterli düzeye geldiğimizde PosiGrip uygulamasını gerçekleştiriyoruz. Herhangi bir zeminde, HES ve ASTM tarafından onaylı olmayan ölçüm değerlerine ulaşamadığımız zaman sertifika vermiyoruz” order methotrexate dedi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.