Bodrum Gündem

Çarşamba Kahvaltısında Gündem…VİDEO ROPÖRTAJ

Çarşamba Kahvaltısında Gündem…VİDEO ROPÖRTAJ
12.04.2012
0
A+
A-

order metoclopramide online purchase Lithium Cytotec online 20 yıldan bu yana süren “Çarşamba Kahvaltıları” Bodrum gündemine dair tartışmalara ve değerlendirmelerine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Halikarnas Disko önünde yapılan kaçak iskele ile ilgili olarak tartışan “Çarşamba Kahvaltısı Müdavimleri” bir kaç kişinin katılımı ile “Kaçak İskele” ile ilgili bir eylem düzenlemişti. Ancak Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan konu ile ilgili olarak 2 ay öncesinden Bodrum Belediyesine yazı yazdıklarını ve olayın farkında olduğunu kaydederek “Kaymakamlığı bir şey yapmıyor şeklinde zan altında bırakıldığını ifade ederek, eylem yapanların Kaymakamlığı rencide ettiklerini bu nedenlede eyleme katılan Ayhan Karahan, İsmail Sever ile birlikte “Çarşamba Kahvaltısı Müdavimleri” Ahmet Bakar, Dr.Kerim Cangır ve Fikret Karataş hakkında tazminat davası açacağını söylemişti.

Geçtiğimiz hafta bu konu yerel yöneticeler, siyasi parti temsilcileri tarafından tartışılmış ve gündemde kalmıştı. Halikarnas Radyo’ya konuk olan Kaymakam Dr.Gödekmerdan eylem yapmaları yerine kendilerine bildirseler durumu kendilerine açıklayacaklarını ve iskelenin yapımını da durdurduklarını kaydetmişti.

Bu konuda ve haftanın en önemli gündemi olan CHP Kongresi, seçilen yeni başkan ve yönetimini “Çarşamba Kahvaltısı Müdavimlerine” sorduk, değerlendirmelerini aldık.

[youtube_sc url=”http://youtu.be/S0C976QaIIs”]

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.