Bodrum Gündem

Bodrum?da Wushu Hakemlik Kursu Açıldı…

Bodrum?da Wushu Hakemlik Kursu Açıldı…
14.04.2012
0
A+
A-

order Cytotec

Bodrum belediye meclis salonunda 14-15 nisan tarihlerinde wushu hakemlik kursu açıldı. Bu kurs ile Muğla’daki hakem sayısının artırılması hedefleniyor.

Cheap Lamisil Özgür Devrim Bozoğlu/Bodrum Gündem
Türkiye Wushu Federasyonunu ve Bodrum Wushu Okulu birlikte Bodrum’da Wushu hakemlik kursu başlattı. Muğla ilinde Wushu hakemi olmaması nedeni ile böyle bir seminer düzenlendiğini ifad eden Bodrum Wushu Okulu antrenörü Ali Top ?Bodrum?da böyle bir kurs açtık ki ileride Bodrumumuzda il ve bölge şampiyonaları düzenleyebilelim. İlimizde ilk defa açılan bu hakemlik kursu ile hakemlerimizi kazanmış olacağız.? dedi. Ali Top bu kursun yapılabilmesi için destek veren tüm kurum ve kuruluşlara da teşekkür etti.

Türkiye Wushu Federasyonu merkez hakem kurulu başkanı Kemal Yolcu ve federasyon merkez hakem kurulu üyesi İlhami Koç?unda bulunduğu kursa katılan Kemal Yolcu şunları söyledi: ?Muğla ilimizde bir tane hakemimiz var oda Ali hocamız. Kendisi il temsilcisi aynı zamanda. Fakat müsabaka düzenlenebilmesi için daha fazla hakeme ihtiyaç var. Bu tüm Türkiye genelinde aynı. Böyle hakem ihtiyacı bulunduğu içinde bu kursu açtık. Bu iki gün içinde hakemliğin temel bilgilerini vereceğiz. Daha çok temel ve teorik bilgileri vereceğiz. Yeni hakemler kendilerini müsabakalara katılarak geliştirecekler. Tabi bu bir ilk. İnanıyoruz ki zamanla çok şey gelişecek.? dedi.

Kocaeli’nden gelen Hakem Kurulu üyesi  İlhami Koç ise şunları belirtti: ?Öncelikle bodrumda olmaktan çok mutluyum. İl temsilcimiz Ali bey aynı zamanda milli takım antrenörümüz. Kendisine çok teşekkür ediyorum wushu sporuna verdiği emeklerden ötürü. Keşke herkes Ali hocam gibi bu spora sahip çıksa.? dedi.

Lasix no prescription

Belediye Meclis Salonunda yapılan hakemlik kursu 2 gün sürecek. 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.