Bodrum Gündem

Gümüşlük?te Gıda Güvenliği ve Hijyeni Eğitimi?

17.04.2012
0
A+
A-

Gümüşlük Belediyesi ve Uludağ Üniversitesi veteriner Fakültesi iş birliği ile düzenlenen ?GIDA GÜVENLİĞİ VE GIDA HİJYENİ? eğitimi 14 Nisan 2012 Cumartesi günü Gümüşlük Belediye Meclis Salonunda gerçekleşti.

purchasing Plavix Bodrum Gündem Haber cheap Proscar

Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Doç. Dr. Mehmet Kurtuluş Cem ŞEN tarafından verilen eğitim, Gıda Güvenliği ve İşletme Hijyeni konulu seminer iki oturum şeklinde gerçekleşti.

Seminerde işletmeciler için önemli olan kişisel bakım, iş ortamı hijyeni, gıda katkı maddelerinin yasalarda ön görülen şekilde kullanılması, gıda yoluyla bulaşan hastalıklar ve besin zehirlenmeleri gibi konularda önemli bilgiler verildi.

Kaliteli, sağlıklı ve güvenilir hizmet düzeyinin artması amacıyla düzenlenen seminerin sonunda işletme sahipleri, çalışanları ve Belediye personeli olmak üzere eğitime katılan toplam 31 kişiye Belediye Başkanımız Mehmet TİRE ile Doç. Dr. Mehmet Kurtuluş Cem ŞEN tarafından katılım sertifikaları verildi.

Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet TİRE ?Gıdaların hazırlaması ve sunulmasındaki temizlik ve hijyen koşulları hayatımızdaki en önemli konuların başında gelmektedir. Kişisel sağlığımız sağlıklı gıdalardan geçiyor. Bu sebeple gıda sektöründeki işyerlerimiz çok daha dikkatli olmalı, hijyene mutlaka en üst seviyede özen göstermelidir. Vatandaşımızı bilinçlendirmeye yönelik bu tür etkinliklere devam edeceğiz. Hizmet veren işletme sahiplerini ve çalışanlarını temizlik ve hijyen konularında daha bilinçli hale getirerek, hizmet kalitesinin artmasını sağlayacağız. Çünkü Gümüşlük artık bir marka. Sayın Doç. Dr. Mehmet Kurtuluş Cem ŞEN?e ve katılım sağlayan işletme sahiplerine, çalışanlarına teşekkür ederim.” dedi. methotrexate online

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.