Bodrum Gündem

Gümüşlük?te Kitap İmza Günü ve Söyleşi?

Gümüşlük?te Kitap İmza Günü ve Söyleşi?
19.04.2012
0
A+
A-

Gümüşlük Meleği; Pera adlı bir kadın karakter üzerinden kuantum öğretilerinin verildiği mistik bir roman. Bodrum?un Gümüşlük beldesinde başlayıp, İstanbul ve Adana üçgeninde devam eden bir içsel yolculuğu anlatıyor.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Gümüşlük Belediyesi katkıları ile Serpil Ciritci tarafından kaleme alınan ?Gümüşlük Meleği? adlı kitap için Cuma (20 Nisan) saat:17:00?de Gümüşlük Belediye çay bahçesinde imza günü ve söyleşi yapılıyor. Yazar Serpil Ciritci romanında dünyada ilk kez kuantum öğretisini anlattığını belirtiyor ve ekliyor; “Çok akıcı bir üslupla anlatılan öğretiyi her yaştan her insan anlayabilir” Order Retin-A

Serpil Ciritci, romanında uzun yıllara dayanan kuantum yaşam koçluğu deneyimini ve birikimini anlattığını ifade ederek, kitabı ile ilgili şu açıklamayı yapıyor; Accutane cost “Roman içinde hayatın şifrelerini okuyucuya aktarıyorum. Romanın kahramanı Zeynep’e, kendini en kötü hissettiği, ruhen yıkıldığı bir dönemde karşısına çıkan Pera adlı bir kadın hayatın şifrelerini öğretir. Ve ona boynundaki melek kolyesini armağan eder. Pera’nın verdiği ipuçlarını takip ederek çöküntüden çıkan Zeynep, yepyeni bir insan olarak hayata tutunur.?

purchase Prozac GÜMÜŞLÜK MELEĞİ?

Yaşam enerjisi var olan her şeyin içinden akar.

Olaylar, insanlar, hepimiz enerjisel düzeyde birbirimize bağlıyız, her birimizin varlığı diğerine dokunur ve birbirimizi görünmez ilişkiler içinde etkiler.

İşte adına ?Yaşam ?dediğimiz şey; hepimizin birbiriyle olan bu enerjisel dansıdır.

Evrendeki en kuvvetli enerji sevgidir. İçimizden dışımıza doğru akan sevgi.

Sevgiyle dokunduğumuz her şey tıpkı çiçekler gibi açarak tüm dünyaya yayılır.

O yüreğin kendi başına yapabileceğinden çok daha ötesinde bir enerjidir.

Evreni, bilinci hepimizi bir arada tutan bu enerji içimizdeki Tanrı sevgisidir. Bu kuantum enerjidir. Yaşam enerjimizdir. Zamansız. Ne geçmişte ne gelecekte.

?Gümüşlük Meleği? içinden yaşam enerjisi akan yüreği sevgi dolu insanlar için yazıldı.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.