Bodrum Gündem

Özkasnak Gözaltında…SONDAKİKA 18:45

Özkasnak Gözaltında…SONDAKİKA 18:45
19.04.2012
0
A+
A-

buy Ventolin no prescription Özkasnak sabah evinde başayan aramalarının ardından gözaltına alınarak Bodrum Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.

Cialis super active online

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Emeklı Tümgeneral Erol Özkasnak’ın Bodrum Yalıkavak’taki evinde sabah 10:20 civarında başlayan arama operasyonu yaklaşık 5 saat sürdü. Özkasnak Paşa’nın evinin araması öğleden sonra saat 13:40’da sona erdi.

ÖNCE BODRUM DEVLET HASTANESİ SONRA BODRUM İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE…

Özkasnak Paşa’nın Yalıkavak’taki evinde yapılan aramanın sona ermesinin hemen ardından “Özel Yetkili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı”nın hakkında çıkardığı gözaltı kararı uygulandı ve Paşa gözaltına alındı. Gözaltına alınan Em.Tümgeneral Özkasnak önce Bodrum Devlet Hastanesine götürüldü. Sağlık kontrolünden geçirilen Özkasnak THY’nin saat 21:00’deki tarifeli Ankara uçağı ile götürülecek.  

Em.Tümgeneral Erol Özkasnak şu anda Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde bekletiliyor.

Propranolol 20mg

Çok sayıda gazeteci Bodrum Emniyet Müdürlüğü önünde Özkasnak’ın uçağa götürülmesini görüntüleyebilmek için bekliyor.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. rezan şebin dedi ki:

    Bu arada, Bodrum Devlet HAstanesindeki hekimlerin, 17 yaşındaki hasta yakını tarafından Antep’te katledilen doktor arkadaşlarının vefatı sonrası, basın açıklaması yapan ve bir günlük iş bırakan , bir gün hepimize lazım olacak olan doktorların eyleminde, sadece Yarımada Gazetesi ve Kent Tv vardı. Bütün basın, emekli generalin peşindeydi. Doktor değil de, general olmak lazımmış…Yarımada adına da ben vardım. bana sakın profoyonel gaztecilik demeyin Fatih Bey. Ne oldu, ulusal basında mı yer aldınız, ya da yerelde ne önemi vardı bu haberin. zaten ulusalda yer aldı. ne haberi yapanın adı vardıi ne kameramanın. olsa da, o zaten siz olmayacaktınız. ajansı olanlar olacaktı. oysa ki, Bodrum özelinde, toplumsal bir yaraya basan sağlık emekçilerinin direnişi vardı. duyarlı, toplumsal sorunlara parmak basan gaztecilik ne oldu? Fatih arkadaşım…yanlış mıyım