Bodrum Gündem

JCI ?BAHAR ZİRVESİ? Bodrum’da?

21.04.2012
0
A+
A-

Türkiyenin Geleceği ?GENÇ LİDERLER VE GİRİŞİMCİLER? Bahar Zirvesini
Bodrum Turgutreis?te yaptılar.

Bodrum Gündem Haber buy Zithromax

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Türkiye yapılanmasının ”Bahar Zirvesi” kapsamında düzenlediği toplantı, Bodrum Turgutreis?te yapıldı.

Turgutreis?te bir Otel’de düzenlenen toplantıya yurtiçinden ve yurtdışından yaklaşık 400 dernek üyesi katılıyor. Junior Chamber International (JCI) Dünya Başkan Yardımcısı Hans Martin Reinicke, gazetecilere yaptığı açıklamada, derneğin 110 ülkeden yaklaşık 200 bin üyesinin bulunduğunu söyledi.

Lasix no prescription Natrexone Buy AMAÇ POZİTİF DEĞİŞİM?

Amaçlarının topluma pozitif değer katacak aktif vatandaşları yetiştirmek ve geliştirmek olduğunu anlatan Reinicke, üyelerinin sürdürülebilir fırsatları yakalamalarını sağlamak için çalıştıklarını da kaydetti.

Reinicke, JCI’nin, üyelerinin liderlik ve girişimcilik vasıflarını geliştirerek, yaşadıkları toplumda pozitif değişimi gerçekleştirmeye katkıda bulunmayı amaçlayan uluslararası sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi.

Reinicke, üyelerinin takım çalışmasına yatkın, kendini yetiştirmek isteyen, gerek iş gerekse sosyal bazda uluslararası açılımı olan 18-40 yaş arası gençlerden oluştuğunu da sözlerine ekledi.

HEM GİRİŞİMCİ, HEM LİDERLİK EĞİTİTMİ?

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Türkiye Başkanı Volkan Öztürk ise derneğin Türkiye’de 26 şube ve 4 temsilcilikte faaliyet gösterdiğini, bin 200 üyesinin bulunduğunu anlattı.

Yaptıkları çalışmalarla topluma değer katmak ve aktif vatandaşları yetiştirmek istediklerini belirten Öztürk, ”Üyelerimizin hem girişimci hem lider özellikleri almalarını sağlıyoruz. JCI Türkiye, Avrupa’nın yükselen yıldızı olarak geçiyor. Hem ticari hem sosyal ilişkilerimiz gayet güzel. Yapılan uluslararası etkinliklere Türkiye’den ortalama 50-100 kişi katılıyor. Amacımız bu sayıyı artırarak ticari ve iş ilişkilerinin büyümesini sağlamak” diye konuştu.

İki gün süren JCI ?BAHAR ZİRVESİ? liderlik ve girişimcilik konusunda çeşitli eğitimler verilerek, çeşitli paneller düzenlendi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.