Bodrum Gündem

ÖDP Bodrum İlçe Kongresi Yapıldı?

23.04.2012
0
A+
A-

Özgürlük ve Dayanışma Partisi Bodrum İlçe başkanı yeniden Osman Öztürk. 22.04.2012 tarihinde, ÖDP üyelerinin aktif katılımıyla olağan ilçe kongresini yapan Özgürlük ve Dayanışma Partisi, kongrede Türkiye ve Bodrum?da yaşanmakta olan gelişmeleri ele alarak, tartıştı, değerlendirdi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem treatment of impotence

Özgürlük ve Dayanışma Partisi olağan ilçe kongresinde başkanlık ve yönetim kurulu seçimi yapıldı. ÖDP İlçe Örgüt binasında gerçekleştirilen kongrede ÖDP Bodrum İlçe Başkanlığına yeniden Osman Öztürk seçilirken yönetim kuruluna ise Ahmet Sevindi,Mustafa Erdoğan, Halis Uysal, Emine Yurtkoruyan, Teşrife Altın, Hüseyin,Akgün, Okan Manzak ve Oktay Akgül seçildiler.

Buy Strattera online İSLAMİ DEĞERLERE VURGU YAPILDI?

ÖDP Bodrum İlçe Kongresinde Türkiye ve Bodrum?da meydana gelen gelişmeler ile ilgili değerlendirmeler yapıldı. Ak Parti hükümet döneminde Türkiye?nin her açıdan küresel kapitalizme eklendiği ifade edildi.

Bodrum İlçe Kongresinde Ortadoğu?daki yeni emperyalist emeller ve şekillenmelere taşeronluk rolünün üstlenildiği, sermayenin dininin olmadığının sergileneceği dönem olarak değerlendirildiği kongrede ?Devlet yeniden inşa edilirken, yıllardır unutulup baskı altında tutulduğuna inanılan İslami değer ve hayat tarzlarının post-modern biçimde günümüze uyarlandığı bu dönem, aynı zamanda, emeğin kazanımlarının da modernleşme sürecinin de riske girdiği bir dönem olarak ele alınmıştır. Bu nedenle;insan haklarının ve evrensel demokratik değerlerin güvenceye alındığı  hukuk düzenlerin sağlama alınması,anayasal hale getirilmesi herkesi bekleyen görev olarak tarif edilmiştir? vurgusu yapıldı.

BAŞKAN ÖZTÜRK: DEMOKRATİK TÜRKİYE İÇİN MÜCADELE?

Başkanlığa yeniden seçilen Osman Öztürk, seçildikten sonra yaptığı konuşmasında ?Farklı olanın, bir kişi dahi olsa, özgürce kendini ifade edebildiği ve tek tür, tek tip çağdışı modellerin terk edildiği demokratik bir ülkede yaşamak, her Türkiyelinin hakkıdır. Bu da;elbet mücadeleyle mümkündür.? generic Retin-A dedi.

ÖDP Bodrum İlçe Başkanı Osman Öztürk ?Partimiz önümüzdeki günlerde ilçede; yanlış, bozuk, kötü, hukuksuz ne kadar uygulama varsa üzerine daha da gitmeye devam edecektir. Gizli kapaklı, kirli işler hakkında elinde belgesi olanları partimize bekliyoruz? diyerek, Bodrumluları işbirliğine çağırdı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.