Bodrum Gündem

Dünya Güzellik Yarışmasının Anahtarı Bodrum’da?

Dünya Güzellik Yarışmasının Anahtarı Bodrum’da?
14.05.2012
0
A+
A-

Zithromax without prescription

Bodrum’da , bu yıl üçüncüsü düzenlenecek ‘Miss World League Of Beauty and Fashion 2012’ye katılacak 22 ülkenin güzelleri, Akyarlar Beldesi’ndeki Camelot Boutigue Otel’de kampa girdi. Güzellerin bugün bikinileriyle havuz başında ve içinde yaptıkları provaları yürek hoplattı.

buy Aciclovir

Bodrum Gündem Haber

Ermeni Ashot Khactryan tarafından organize edilen ?Miss World League Of Beauty and Fashion 2012? Yarışması’na katılacak güzeller Bodrum’a geldi. Camelot Boutigue Otel’de kampa giren Türkiye, Brezilya, Estonya, Portekiz, Çekoslavakya, Slovakya, Dominik Cumhuriyeti, Vietnam, Belarus, Sibirya, Ukrayna, Litvanya, Ermenistan, Tataristan, Kazakistan, Finlandiya, Kanada, Rusya, Makedonya, Moldova, İtalya ve Gürcistan’dan katılan 22 güzel, bugün havuz başında yarışma öncesi prova yaptı. Yürek hoplatan güzellerin bikinileriyle verdikleri pozlar ve sıcak tavırları oldukça ilgi çekti. Güzellerin muhteşem fizikleriyle verdikleri pozlar, Bodrum’u ısıttı. Havuza giren güzellerin seksi pozları oldukça dikkat çekti. Güzeller hep bir ağızdan ?Merhaba Bodrum? diyerek kameralara el salladı.

BİRİNCİ OLAN DÜNYA GÜZELLİK YARIŞMASINA KATILACAK?

18 Mayıs akşamı Camelot Boutigue Otel’de düzenlenecek ‘Miss World League Of Beauty and Fashion 2012’ yarışmada birinci olan güzel, 28 Ekim’de tarihinde Filipinlerde yapılacak Dünya Güzellik Yarışması’na katılma şansı yakalayacak.

Bu ön yarışmanın Bodrum’da 3. kez yapıldığı belirten organizatör Ashot Khactryan “Yarışmamız için Bodrum çok ideal bir yer. Güzellerimiz Bodrum’a çok yakışıyor. Kampa giren 22 ülkenin güzelleri, izleyenler için muhteşem bir provaya başladılar. Bodrum’da yapılacak yarışmanın ardından birinci seçilen güzel, Filipinlerdeki yarışmaya katılacak” buy Cialis online dedi.

Bodrum?da kampa giren güzeller, Pamukkale, Meryem Ana, Dolphin Park, mavi yolculuk, ve  tarihi yerlere geziye çıkacak.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.