Bodrum Gündem

HİS Festivali Bodrum?da?

HİS Festivali Bodrum?da?
14.05.2012
0
A+
A-

cheap Cialis Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından düzenlenen 2. Balkan Ülkeleri Herkes İçin Spor Festivali’nde sporcular birbirinden güzel dans gösterileri sundu. Çin Akrobasi Grubu’nun misafir ülke olarak katıldığı festivalde, sporcuların zorlu hareketleri nefesleri kesti.

Plavix buy online Bodrum Gündem Haber

Generic Topamax

Herkes İçin Spor (HİS) Federasyonu tarafından geçen yıl ilki Edirne?de yapılan Balkan Ülkeleri Herkes İçin Spor Festivali, bu yıl Bodrum’da yapılmaya başlandı. Dün Bitez Garden Life’de yapılan açılış seromanisinin ardından akşam Antik Tiyatro’da sporcular tarafından dans gösterileri sergilendi. Festivale katılan Yunanistan, Romanya, Azerbaycan, Tataristan, Makedonya, Sırbistan, Bulgaristan, K.K.T.C., Kırgızistan, Bosna Hersek, Slovenya, Türkiye ve Hırvatistan’ın dans ekipleri birbirinden güzel gösteriler sundu. Türkiye’den sporcuların sunduğu folklor gösterileri sırasında bazı izleyiciler kalkarak sahne önünde sporculara eşlik ederek, oynadı.

Festivale misafir ülke olarak katılan Çin Akrobasi Grubu’nun gösterileri de nefes kesti. 15 kişilik akrobasi grubunun, esnek dans hareketleri izleyicilerden büyük alkış aldı. Birbirinden güzel zorlu hareketlerle kuleler yapan akrobasi grubu, muhteşem bir gösteri sundu.

Festivalin, sporu sevdirmek için bir faaliyet olduğun belirten HİS Federasyonu Başkanı Prof. Erdal Zorba “Balkan ülkeleriyle birlikte, tüm dünyaya sporu sevdirmek istiyoruz. Spor, çocukluktan başlayan ve uzun yıllar devam ettirilmesi gereken bir daldır. 3 yaşından 93 yaşına kadar herkese spor sevgisini göstermek istiyoruz. Birlikte spor yaparken eğlenebilmeyi hedefliyoruz? dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.