Bodrum Gündem

DTO Deniz ve Bodrum Kütüphanesi Kuruyor…

DTO Deniz ve Bodrum Kütüphanesi Kuruyor…
18.05.2012
0
A+
A-

DTO BODRUM ŞUBESİNDE ?OSMANLI ARŞİVLERİNDE BODRUM? KİTABI İMZA GÜNÜ

Erdoğan Kayalar tarafından hazırlanan ?Osmanlı Arşivlerinde Bodrum? kitabı için Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi kütüphane salonunda imza günü düzenlendi. Başkan Nalbanoğlu Deniz ve Bodrum konulu zengin bir kütüphane oluşturduklarının bilgisini verdi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi kütüphane salonunda Erdoğan Kayalar tarafından hazırlanan ?Osmanlı Arşivlerinde Bodrum? kitabı için üçüncü imza gününde yeni kitap çalışmalarının olduğunu kaydetti. Erdoğan Kayalar haziran ayı içinde ?Sonsuz Bahar Rüzgarları Bodrum? adındaki kitabını yetiştirmeye çalıştığını ifade ederek ?Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi, Osmanlı Arşivlerinde Bodrum kitabımın sponsorlarından birisi olduğundan bir imza günü düzenlediler. Sağlık nedenlerimden dolayı peş peşe yapmayı planladığımız imza günlerine ara vermek durumunda kaldık. Bu üçüncü imza günü. Bin takım basılan kitabımızın tümü tükendi.? get methotrexate dedi.

Erdoğan Kayalar ?Bodrum Sokaklarına İsimlerini verenler? isimli bir kitabının çalışmalarını da sürdürdüğünü ifade eden Kayalar ?Bu kitapla beş kitap oluyor. Altıncı kitabımı ise 2013 Cumhuriyet Bayramına yetiştirmeyi düşünüyorum. İstiklal Savaşında savaşmış ve İstiklal Madalyasını hak kazanmış Bodrumluları anlatan bu kitabın adı da ?İstiklal Madalyası Kazanmış Bodrumlu Kahramanlar? olacak. İstiklal Madalyası kazanmış gazilerimizin ailelerine ulaşarak bu kitabı yazıyorum. Bodrum?da 255 kişi görünüyor, ancak bu rakam değişebilir? dedi.  Sağlığının elvermesi durumunda ?Sakarya Savaşı? nı anlatan bir konferans hazırlığı yaptığını da sözlerine ekledi.

DENİZ ve BODRUM KİTAPLARINDAN OLUŞAN KÜTÜPHANE KURULDU?

Biz her zaman kültürle ilgili olan tüm faaliyetlerin arkasında olduklarını ifade eden Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, özellikle deniz ve Bodrum ile ilgili kültürel faaliyetlerde Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi Meclis Başkanı Rüştü Tezcan?ın gayretleri ile odada bir kütüphane oluşturulduğunu kaydetti. Başkan Nalbantoğlu ? Ben inanıyorum ve görüyorum ki kütüphanemiz gün geçtikçe büyüyor ve zenginleşiyor. Deniz ve Bodrum ile ilgili isteyen herkese hizmet verecek bir kütüphane olacaktır? dedi. Colchicine online

Bodrum ve Deniz ile ilgili kitapları bu kütüphaneye vererek katkı koyanların oldukça fazla olduğunu söyleyen Başkan Nalbantoğlu ?Fatma Mansur tarafından 1960?dan 1990 yılları arasında yazılmış ?Dün Bu gün Bodrum adlı kitabın telif hakkı Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesine verildi. Piyasada olmayan bu kitabın yakında basımını da gerçekleştireceğiz? dedi.

misoprostol tablets

Üçüncü imza günü olmasına karşın Erdoğan Kayalar tarafından kaleme alınan Osmanlı Arşivlerinde Bodrum adlı kitabı imzalatmak için yoğun ilgi olması ise dikkat çekiciydi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.