Bodrum Gündem

Mutfaktan Sonra Sıra Mobilyada?

21.05.2012
0
A+
A-

Fluconazole no prescription

Son yıllarda mutfaklarda değişim hızla devam ederken, yeni mutfaklar sadece yemek yapmak için değil, evin içinde var olan yaşam konseptini kapsayan alanlar olarak tasarlanıyor.

Retin-A online cheap Generic Viagra Bodrum Gündem Haber

Bodrum merkezli Bodrum Mutfak Mobilya, mutfakta yarattığı yaşam konseptlerini mobilya sektörüne de aktarıyor. Bodrum?un 16 yıllık geçmişi olan markası Bodrum Mutfak Mobilya, mutfak sektöründeki tecrübesini mobilyaya taşımaya kararlı. Firma, yüksek standartlardaki ürün, üretim ve hizmet kalitesini mutfakta olduğu gibi mobilya sektörüne de yansıtıyor. Yurtiçi ve yurtdışında yaptıkları Ar-Ge çalışmalarını kendi üretim tesislerinde hayata geçirdiklerini belirten ve müşteri beklentilerini onlardan önce düşünüp detaylara aktardıklarını söyleyen firmanın kurucusu Mustafa Güneri, işlevselliği estetikle birleştirilerek çok yönlü kullanımı ön planda tuttuklarını sözlerine ekliyor. Beyazın hakimiyeti herkes tarafından kabul edilse de,doğal ahşapla yumuşatılan krem,fildişi yüzeyler,beton duvarlarda çelik, alüminyum ve cam elemanlarla desteklenen siyah ya da füme kütleler,hare ve desenleriyle ceviz,meşe,kiraz gibi ahşap yüzeylerin yanı sıra abanoz, tik, gibi egzotik ahşaplar markanın malzeme ve renk seçenekleri arasında yer alıyor.

1.2. ve 3.Büyük depolama ihtiyaçlarına göre geniş hacimli kiler dolapları, derin çekmeceler ve raflarda cam kullanımı, ayrıca çaba sarf etmeden hafifçe dokunmayla kendi kendine açılan çekmece ve ray sistemleri, yine çekmece ve dolap içleri için aydınlatma sistemleri Bodrum Mutfak?ın önem verdiği detaylar arasında. 4.Hayatın her alanında gelişen bireysellik kavramı ve farklılaşma isteğiyle ortaya çıkan kimlikli tasarım kavramı markanın tasarım felsefesinde önemli bir yer taşıyor.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.