Bodrum Gündem

BODRUM AK PARTİ’DEN İSTİFA ETTİLER Mİ?

BODRUM AK PARTİ’DEN İSTİFA ETTİLER Mİ?
22.05.2012
0
A+
A-

15 Ocak’ta yapılan Ak Parti İlçe Kongresinde, Bodrum Ak Parti İlçe Yönetimine seçilen Hayati Arabacı ve Hülya Metin’in yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettikleri iddia ediliyor.

Generic Topamax

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem Haber

order cheap Cialis 15 Ocak 2012’de OASİS AVM Kültür merkezinde yapılan ve tek aday olan Yılmaz Algül’ün başkan seçildiği Ak Parti İlçe Kongresinde yönetim kurulu üyeliğine seçilen Hayati Arabalı ve Hülya Metin’in Ak Parti Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ettiği, lakin istifaların kamuoyu ile paylaşılmadığı bilgisine ulaşıldı.

İlçe Kongresinde Yönetim kuruluna seçilen bazı isimler ile ilgili hala süren tartışmalar olmuştu. Özellikle Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un seçim dönemi kurmaylarından Çiğdem Demiralp, Dilek Ertem ve Hasan Sinop, CHP’den Mahmut Durmaz ve MHP’den Ortakent Belediye Meclis Üyeliğine aday olan Zeki Temizel gibi isimler hala gündemden düşmediler. Zaman zaman bu isimler ile ilgili çeşitli süpekülatif haberler çıkmakta ve Bodrum sokaklarında konuşulmaktalar.

Natrexon price

İl Başkanı ve Yönetim Kurulu seçimlerinin ardından istifa ettikleri iddia edilen Hayati Arabalı ve Hülya Metin’in yönetim kurulundan istifa gerekçeleride açıklanmadı.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. hakan dedi ki:

    İnsanlar bir zaman yönetime girer zamanı gelincede gerek aktif çalışamadığından gerek iş yoğunluğundan gerek yerini ,daha enerjik birilerine bırakma adına istifa edebilir hep de oluyor bunun altında başka bir sebeb aramak yanlış bence.