Bodrum Gündem

Onlar Küçük Ama, Yürekleri Kocaman?

23.05.2012
0
A+
A-

Purchase Retin-A Güler Mustafa Kızılağaç İlköğretim Okulu birinci sınıf öğrencileri bu yıl  başladıkları eğitim öğretim hayatlarının ilk gösterisini Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde sergilediler.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem Order Retin-A

Bu aralar Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde Yarımadadaki  okulların hazırladıkları  yıl sonu gösterilerinin biri bitiyor, biri başlıyor. İşte bu gösterilerden birini de  Güler Mustafa Kızılağaç İlköğretim Okulu 1-A sınıfı öğrencileri  gerçekleştirdi.

Gösteriyi izlemeye Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan, Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Durmuş,  okul müdürü Hakan Kılıç, Turgut Karabağlı İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Yıldızhan, Turgutreis Vedat Türkmen İlköğretim Okulu müdürü Derya Güven, pek öğretmen, veli ve Bodrumlu katıldı.  Yaklaşık 300 kişinin izlediği yıl sonu etkinliğinde minikler hünerlerini sergilediler. Küçük skeçler, şiirler, meslek konularının işlendiği diyaloglar, şarkılar, danslar. Sizin anlayacağınız on parmağında on marifet var miniklerin. Gösterinin finalini Bodrum usulü bir kına gecesi ile tamamlayan minikler, yöresel kıyafetlerle Bodrum halk oyunlarından örnekler sundular.

Gösteri bitiminde görüştüğümüz Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü  Yardımcısı  Mehmet Ali Durmuş, küçüklerin gösteri sırasında gösterdikleri performansın övgüye değer olduğunu ve kendilerini tebrik ettiklerini söyledi.  Okul Müdür Hakan Kılıç yapılan gösteri ile ilgili Ventolin price ?Geleceğimizin emin ellerde olduğunu bir kez daha gördük? dedi.  Okul müdür yardımcısı Hüseyin Taşkın, yapılan organizasyonda başta çocuklar olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ettiğini ve minik öğrencilerin ilk sınavlarını başarıyla verdiklerini dile getirdi. 1-A sınıf öğretmeni Nurcan Durmuş, hazırladıkları gösteri ile ilgili ?Onlar belki küçükler ama, yürekleri kocaman. O yürekleri ile de kocaman çalışmalar yaptılar. Çok gururlu ve mutluyum? dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.