Bodrum Gündem

BOTAB Yeni Encümen Üyelerini Seçti?

BOTAB Yeni Encümen Üyelerini Seçti?
26.05.2012
0
A+
A-

Bodrum Turizm Altyapı Hizmet Birliği (BOTAB), Ticaret Odası Meclis Toplantı salonunda  yeni encümen üyelerini seçti.

cheap Baclofen cheap Generic Viagra Bodrum Gündem Haber order Orlistat

Bodrum Ticaret odasında yapılan toplantıya Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın, Ortakent Belediye Başkanı Onur Şahbaz, İl genel meclis üyeleri, Turizm temsilcileri ve Köy muhtarları katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan toplantıda beş gündem maddesi görüşüldü. Sırasıyla  2011 yılı kesim hesapları, faaliyet raporları, encümen seçimi, plan ve bütçe komisyon seçimi, 2012 üyelik aidatları ile katılım payları görüşüldü.

Sandık seçimi ile yapılan yeni encümen üyeleri ise; Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Turgut reis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, Güvercinlik Muhtarı Mehmet Gereme, İl genel meclis üyesi Mükerem Uyar, Turizm temsilcileri Peyami Sefa Çakıroğu ve Halil Özyurt yeni dönem Bodrum Turizm Alt Yapı Hizmet Birliği Encümen üyesi olarak seçildiler.

BOTAB (Bodrum Turizm Altyapı Hizmet Birliği ) Muğla Valisi Fatih Şahin?in başkanlığında  devam eden Bodrum Katı Atık Projesi  ile ilgili  konuşan inşaat mühendisi Hakan Yüzgeç, projede gelinen aşamalar ile ilgili hem yeni yönetimi, hem de katılımcıları bilgilendirdi. Hakan Yüzgeç?in yaptığı sunum salondakiler tarafından dikkatle dinlendi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.