Bodrum Gündem

Son Dakika–Kocadon “Onlar Sadece Bodrum İçin Çalıştı”…VİDEO HABER

Son Dakika–Kocadon “Onlar Sadece Bodrum İçin Çalıştı”…VİDEO HABER
28.05.2012
0
A+
A-

fluconazole without prescription

BodrumBelediyesine bu sabah yapılan operasyonla göz altına alınanlar için  başkan Kocadon “Onlar sadece Bodrum için çalıştı” açıklamasında bulundu.

 [youtube_sc url=”http://youtu.be/11uExPaF4wI”] Order Disulfiram

Çiçek – Fatih Bozoğlu Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Belediyesine yapılan operasyonla göz altına alınan personeli ilgili açıklamada bulunan başkan Başkan Kocadon, personelinin sadece Bodrum’a hizmet etmek için çalıştığını yapılan bu işleme anlam veremediğini ifade etti. Göz altına alınma işleminden sonra basın açıklaması yapan Mehmet Kocadon “Önce şunu söylemek istiyorum. Geçen sene biliyorsunuz belediyemizden evraklar alınmıştı, 1 seneye yakın oldu bu evraklar alınalı. Bir sene sonunda yapılan incelemelerde bugün memur arkadaşlar gelerek belediyemizde tekrar inceleme yapıp, tutanak tutup, bazı çok değerli ve özellikle Bodrum’u bu günlere getiren eski memur arkadaşlarımızdan bazılarının ifadelerini almak üzere emniyete götürdüler”dedi.

Arkadaşlarımız Görevini Kötüye Kullansalardı Bodrum Bu Halde Olmazdı… Natrexone without a prescription

Mehmet Kocadon, görevlerini yapan arkadaşların gece gündüz çalışarak Bodrum’a hizmet etmekten başka bir şey yapmadıklarını söyedi. Kocadon” Ama bu üzücü bir olay Bodrum belediyesi göreve başladığı günden beri memur arkadaşlarla gece gündüz çalışaraktan yeni bir Bodrum yaptık. İnanıyorum ki hepsi ifadelerini verdikten sonra serbest bırakılacağına inanıyorum. Biz hizmet için görev yapıyoruz eğer devletimiz Bodrum belediyesinden bir şüphesi varsa tabi ki inceleme yapsın tabiki yapacaklar. Bodrum belediye başkanı olarak şunu söylemek istiyorum, memur arkadaşlara güveniyorum ve inanın ki hiç kimse görevini kötüye kullanmadı. Eğer görevini kötüye kullansalardı Bodrum bu halde olmazdı. Giden arkadaşlar deneyimli gece gündüz çalışan arkadaşlardır. Yapılan incelemeler sonucunda arkadaşlarımızın herhalde ifadelerini almak üzere gözaltına alındı. Şu anda bize yansıyan 14 kişi. Diğerlerini bilmiyoruz kaç kişi var? dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.