Bodrum Gündem

Kanuni Sultan Mezunlarını Verdi?

31.05.2012
0
A+
A-

Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi 2011-2012 mezuniyet töreni okul bahçesinde yapıldı. Törene Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Durmuş, mezun olan öğrenciler ile velileri katıldı.

Bodrum Gündem Haber

Okul Müdürü Mustafa Göral Erdem mezun olan öğrencilere başarılar dileyerek başladığı konuşmasında, öğretmenlerin öğrencilerin gelişmelerine etki eden faktörlerin en önemlisi olduğunu, bunun bilincinde olarak birlikte çalıştıkları süre içinde kendilerine en iyiyi, en doğruyu ve en güzelini vermeye çalıştıklarını, mezun olan öğrencilerini çok özleyeceklerini söyledi.

ESKİ ÖĞRENCİ ŞİMDİ BAŞKAN?

Eski Bodrum Lisesi (yeni adı Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi) mezunlarından biri olarak öğrenciler tarafından mezuniyet törenine davet edilen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon kendisini törene davet eden öğrenciler Seda Sarıer, Güliz Zor, Tuğçe Öztaşkın, Duygu Üstünsoy ve Ezgi Temel?i de yanına çağırarak ?Ben de bu okuldan mezunum. Mezun olurken bize, insana saygı, dürüstlük, burasını bir kez daha tekrarlıyorum dürüstlük ve mücadele etme ruhunu aşılayan değerli o zaman ki öğretmenlerimin ellerinden saygıyla öperim.? dedi.

Proscar order

DİMDİK YÜRÜMEYE DEVAM EDİYORUM?

Mücadele etme ruhunu öğrencilere aşıladıklerı için öğretmenlere teşekkür eden Başkan Kocadon ?İşte, başarıya giden yol mücadeleden geçer. Mezun olmak önemli değil, önemli olan hayatta bundan sonra mücadele ruhumuzu yitirmemek. Ben yitirmiyorum. Aranızda dimdik yürümeye, hizmet etmeye devam ediyorum. Önüme kim çıkarsa çıksın asla mücadelemden vazgeçmeyeceğim. Bodrum başka. Benim için başka Bodrum yok. Çünkü öğretmenlerim bana mücadele etme ve dürüstlüğü öğretti. Bu arkadaşlarım da mücadele etme ruhunu öğrenmişler ve beni buraya getirebilmek için döktükleri dili, yaptıkları mücadeleyi takdir etmemek mümkün değil. Kendilerini kutluyorum ve teşekkür ediyorum. Bu mezuniyetin velilere hayırlı olmasını, sizlere de hayatınızda başarılar diliyorum.? diyerek sözlerini tamamladı.

treatment of bipolar disorder

Gecede Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi öğrencileri halkoyunları, dans gösterileri ve mini konserler de sergiledi.

Valtrex buy online

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.