Bodrum Gündem

Son Dakika…Mehmet Kocadon Bodrum Adliyesinde…

Son Dakika…Mehmet Kocadon Bodrum Adliyesinde…
01.06.2012
0
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yürütülmekte olan operasyonla ilgili bilgisine başvurulmak üzere  polis eşliğinde Bodrum Adliyesine getirildi.

Buy Cialis Soft Colchicine online Robaxin without prescription Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bu sabah saatlerinde Muğla?dan Bodrum?a getirilen şüphelilerin savcılıkta ifadesi devam ederken, öğlen 13:20 gibi Bodrum Belediyesinden polisler eşliğinde alınan ve usul gereği  önce
hastanede muayene edilen Mehmet Kocadon daha sonra Bodrum Adliyesine götürüldü.

Sabah saatlerinde görüşme talep ettiğimiz Kocadon?a bugün adliyeye gidip gitmeyeceği ve basın açıklaması yapıp yapmayacağı ile ilgili sorduğumuzu soruya ?Bugün Bodrum Adliyesine gideceğim ve gideceğim zaman da basına bilgi vereceğim, hatta sizi de beraber götüreceğim? demişti.

Mehmet Kocadon?un bu görüşmeden birkaç saat sonra polis eşliğinde Bodrum Adliyesine götürülmesi çevresinde bulunanları şaşırttı.  Olayın duyulmasının hemen  ardından Mehmet Kocadon’un eşi Hülya Kocadon, ağbisi Mahmut Kocadon ve kızkardeşi Dilek Kocadon Bodrum Adliyesine geldiler.

Bodrum Adliyesi girişinde Mehmet Kocadon’un yakınları, meclis üyeleri, pek çok siyasi kişi ve sevenleri kendisine destek vermek için beklemekte.

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.