Bodrum Gündem

Şüpheliler Bodrum Adliyesinde…

Şüpheliler Bodrum Adliyesinde…
01.06.2012
0
A+
A-

Bodrum belediyesine 28 Myıs’ta düzenlenen operasyonla ilgili göz altına alınan 3’ü belediye personeli 8 kişi bu sabah Bodrum Adliyesine getirildiler.

Viagra online Generic Topamax Order No Rx Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediyesi?ne geçtiğimiz yıl Haziran ayında polis tarafından yapılan ve 18 sat süren operasyonun ardından 1994-2011 yıllarını kapsayan 64 dosyaya el konulmuş ve savcılık  İmar ve Fen İşlerinden de plan ve tadilatlarına yönelik aykırılıklarla ilgili soruşturma başlatmıştı. Bu yıl Mayıs 28’de de bu operasyonun devamı niteliğinde ikinci bir operasyon düzenlenerek 3 belediye personeli göz altına alınmıştı.

Bu sabah saatlerinde gözaltına alınan, 3?ü Belediye personeli 8 kişi Muğla KOM şube müdürlüğündeki sorgularının ardından bu sabah saat 09:15 itibariyle Bodrum Adliyesi?ne getirildiler.

Bodrum Adliyesine getirilen şüphelilerin önce savcıya ifade vermesi ve ardından da hakim karşısına çıkması beklenmekte. Bodrum Adliyesindeki şüphelilerin  ihaleye fesat karıştırmak, rüşvet irtikap, suç işlemek amacı ile örgüt kurmak-yönetmek, örgüte üye olmak suçlarından haklarında dava açılması talep edilmekte.

İzmir ve Bodrum’da eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonla göz altına alınan şüphelilerin Bodrum Adliyesine girişte oldukça yorgun ve halsiz oldukları gözlendi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.