Bodrum Gündem

Yeniden Başkan ve Sloganı ?CHP Yerelde ve Genelde İktidar??

04.06.2012
0
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi  Bodrum İlçe Örgütü 2. Olağan Kadın Kolları kongresi hafta sonu gerçekleşti. Geçen dönem başkanlık yapan Saime Demirtaş tek aday olarak seçime gitti.

buy Lithium online levonorgestrel online Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem Viagra online

Bodrum Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirilen kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.  Yapılan kongreye CHP geçmiş Dönem Muğla Milletvekilleri Dr. Ali Arslan, Fevzi Topuz, CHP Muğla İl Başkan Adayı Mustafa Öztürk, CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Okan Özsu, eski Başkanı Durmuş Ali Öztürk, Muğla İl Genel Meclis Üyesi Cesur Öncel, Önder Batmaz, ilçe ve belde Kadın Kolları başkan ve üyelerinin yanı sıra AK Parti Kadın Kolları üyeleri de hazır bulundular.

Yapılan seçimde CHP eski milletvekilleri  Dr. Ali Arslan, Fevzi Topuz, CHP Muğla İl Başkan Adayı Mustafa Öztürk, CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Okan Özsu, CHP Bodrum İlçe Örgütü Eski Başkanı Durmuş Ali Öztürk, Bitez Belde Örgütü Eski Başkanı Nuran Yüksel, CHP Bodrum İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Nesrin Özalın birer konuşma yaparak aday olan Saime Demirtaş?a başarılar dilediler.CHP Bodrum Kadın Kollarına kayıtlı üye sayısı 1644. Hafta sonu gerçekleştirilen seçimde 92 kişi oy kullandı. Saime Demirtaş, tek aday olarak katıldığı kadın Kolları Başkanlık yarışında tekrar güven tazeleyerek başkan seçildi.

Seçim sonrasında görüştüğümüz CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Saime Demirtaş, başkanlığı ile ilgili olarak ?Bu güne kadar yapılmış olan kadın kolları kongrelerinin ikinci olağan kongresi Bodrum?da yapıldı. Ben bir buçuk senedir bu görevdeydim. Bu sefer ekimin  de arzusuyla tekrar adaylığımızı koyduk. Daha önce 12 olan yönetim listemizi genel merkezden özel bir taleple sayısını arttırdık. Çünkü Bodrum büyümesi ve potansiyelinin yüksek olmasını da göz önünde bulundurularak böyle bir istekte bulunmuştur. Genel merkezimizde bunu kabul edip bizim için bir karar çıkarttılar. Bodrum?da yönetim kadromuzu 24+1 25 kişiye çıkarttık. Burada amacımız daha güzel hizmet vermek ve Cumhuriyet halk Partisini arzu ettiğimiz şekilde yerel seçimlerde iktidara ulaştırmak ve aynı zamanda da genele de hazırlık yapmak. Yeni yönetim kadromuzu Bodrum?un bütün mahallelerinden seçmeye çalıştık ama büyük olan beldelerimizden bu sayı iki oldu. Bize yeni katılan arkadaşlarımız da oldu ve hepsi son derece heyecanlı ve çalışmak azmindeler. Yeni dönemle ilgili sloganımız Yerelde ve Genelde iktidar? dedi.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.