Bodrum Gündem

Onlar 5 Haziran?ı Unutmadı, Ya Siz?.

05.06.2012
0
A+
A-

Professional Viagra without prescription buy azithromycin Bodrum Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü?nce, Dünya Çevre Günü kapsamında bugün Kumbahçe Mahallesinde Yahşi Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri tarafından petunya çiçeği dikildi.

Retin-A cream Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Öğrencilere çevre bilinci aşılamak, doğaya neden değer vermemiz gerektiği, her bireyin çevrenin doğal ortağı olduğunu ve doğasız insanın var olamayacağı algısını yerleştirmek amacıyla yapılan etkinlikte, Yahşi Eğitim Uygulama Okulundan gelen bedensel ve zihinsel engelli  13 öğrenci önce petunya çiçeği dikimi yaptılar, sonrasında ise hazırladıkları çevreyi anlatan ürünlerinin satışını gerçekleştirdiler.

Bodrum Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Sorumlusu Dilek Güralp yapılan etkinlikle ilgili ?5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeni ile gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikle geleceğin büyükleri çocukların, çevrenin doğal paydaşı olmalarını sağlamak amacıyla yaptık. Yarının büyükleri çocuklarımızda  çevre konusunda farkındalık yaratmak istedik? dedi.

Dilek Güralp,Yahşi Eğitim Uygulama Okulundaki öğrencilerin çevre konusunda akıllarına gelenlerle ilgili yaptıkları çalışmaların Kumbahçede sergilendiğini  ve bu sergi sırasında yapılacak olan satışlardan da okula gelir elde edileceğini ifade etti.

5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinliğine öğleden sonra Atatürk İlköğretim okulu öğrencileri ile devam edilecek.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.