Bodrum Gündem

5. Genç Müzisyenler Konseri Büyüledi?

07.06.2012
0
A+
A-

Bodrum?un  Genç Müzisyenleri bu yıl  5.  si gerçekleştirdikleri konserle izleyenleri büyülediler.

order misoprostol order naltrexone Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem Cialis Soft online

Bodrum Ticaret Odası Meclis Salonunda gerçekleşen konserde,  yaşları 7-18 arasında değişen 24 genç müzik öğrencisi toplam 53 yerli ve yabancı eser seslendirdi.   Eserlerinin  keman, piyano ve gitar eşliğinde seslendiren öğrenciler seyirciler tarafından dakikalarca alkışlandılar.

Müzik öğretmenleri Serap Er Kefeli tarafından eğitilen 24 öğrenci, bütün bir yıl hazırlıklarını sürdürdükleri çalışmalarından örnek parçalar seslendirdiler.  Bu yıl 5. si gerçekleştirilen konserle ilgili Genç yetenekler kursunun eğitimcisi  müzik öğretmeni Serap Er Kefeli, çocukları hiçbir şeye şartlandırmadan öncelikle müziği sevmelerini amaçladığını, bu kadar samimi bir ortamda her sene birbirinden güzel konserler veren öğrencileriyle de gurur duyduğunu ifade etti. Serap Er Kefeli ? Bundan sonraki hedefimiz  polifonik (çok sesli) bir çocuk korosunu Bodrum?a kazandırmak istiyoruz. Çocuklarım ve ben bu işi severek ve isteyerek yaptığımız için bunu başaracağımıza inanıyorum? dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. Meltem Ulusoy dedi ki:

    Emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Çocukların ve gençlerin sanatla ilgili tüm çalışmaları insanı gerçekten çok mutlu ediyor.

    1. Serap Erkefeli dedi ki:

      Çok teşekkürler Meltem Hanım,geleceğin seslerinin güzel olması için ne kadar çok çocuğu müziğin içine sokabilirsek, o kadar umutlu yarınlar yaratırız inancındayım.Sevgiler…