Bodrum Gündem

”Bodrum Başkanını Geri İstiyor? Platformu Meydanlara İniyor…

”Bodrum Başkanını Geri İstiyor? Platformu Meydanlara İniyor…
07.06.2012
0
A+
A-

Başkan Kocadon İçin  internette sosyal paylaşım  ortamında kurulan ”Bodrum Başkanını Geri İstiyor? sivil platformu 11 Haziran?da Bodrum Meydanında toplanma kararı aldı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Geçtiğimiz hafta Bodrum Belediyesine yapılan operasyonda tutuklanan Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve diğer belediye çalışanları için internetteki sosyal paylaşım sitesinde bir grup kuran sayıları 14 bine yaklaşan Bodrumlular,  11 Haziran Cumartesi günü saat 18:00?de Bodrum Belediye Meydanında toplanacaklarını duyurdu.

Platformda yayınlanan mesajlarda  bu hareketin tamamen sivil olduğu ve bireysel tercihler neticesinde kurulduğunun altı çizilmekte.   ”Bodrum Başkanını Geri İstiyor? üyeleri yapacakları basın açıklamasında amaçlarının sadece adaletin hızlı çalışmasının ve suçsuz olduğuna inandıkları başkan Mehmet Kocadon?un  görevine tekrar iade edilmesini istediklerini belirtiyorlar.  Platform üyeleri  ?O gün toplanacak kalabalık arasında  muhtemel provakatörlere karşı da haklı uyarıyoruz ?ifadesini kullanıyor.

”Bodrum Başkanını Geri İstiyor? platformu Mehmet Kocadon?un tutuklanmasından sonra çeşitli ebatlarda bastırdıkları el broşürlerini araçlara yapıştırarak destek arayışında bulundular. Üyeler ayrıca Bodrum?un çeşitli yerlerindeki  reklam panolarına  ?Sevgiyle, saygıyla, enerjiyle sadece Bodrum için çalıştı. Son Halikarnas Balıkçısı, onu şimdiden özledik. Bodrum Başkanını geri İstiyor? şeklinde  posterler asarak tepkilerini dile getiriyorlar.

Clonidine without prescription buy Plan B online Viagra online

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.