Bodrum Gündem

Kaymakam, İncilay Sever?i Görevlendirdi?

Kaymakam, İncilay Sever?i Görevlendirdi?
07.06.2012
0
A+
A-

Kaymakam Mehmet Gödekmerdan tarafından Bodrum Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili CHP? li İncilay Sever, belediye meclisi tarafından vekil başkan seçilene kadar geçici Başkan Vekili olarak görevine başladı.

Valtrex online Retin-A online pattern baldness treatment Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediye Başkanlığı makamında basın toplantısı düzenleyen 53 yaşındaki evli ve 1 çocuk annesi eczacı İncilay Sever,  Bodrum ve belediyenin çok üzücü olaylar yaşadığını belirterek ?Bu sabah itibari ile Bodrum Kaymakamı  Mehmet Gödekmerdan tarafından başkan vekili seçilene kadar göreve gelmem konusunda tebligat geldi. 5393 sayılı Belediye Kanunu?nun 45. maddesi gereğince, Belediye Meclisi tarafından belediye başkan vekili seçilene kadar Meclis 1. Başkan Vekili olmam sebebiyle göreve başlamam konusundaki yazıyı teslim aldım. Bugün 13.30?da geçici başkan vekili olarak görevime başladım. Onurlu bir görev, ancak bu koşullar altında, gelip Başkan Kocadon?un masasına oturmak üzücü oldu. Dileğimiz yargının adil bir şekilde ivedilikle neticelenmesi ve başkanımızın da görevine tekrar bir an önce geçmesidir. Görev aksamayacaktır elbette. Bodruma hizmette görevimizi iyi ve doğru bir şekilde yapmakta elbirliğiyle çalışacağız? dedi.

Bodrum Belediyesi Başkan Vekilinin Valilik tarafından bildirilecek bir tarihte Belediye Meclis Üyeleri tarafından seçileceği öğrenildi.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.