Bodrum Gündem

Mustafa Saruhan (Bıçkın Başkan) Göreve Döndü?

Mustafa Saruhan (Bıçkın Başkan) Göreve Döndü?
07.06.2012
0
A+
A-

Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Muğla 2. İdare Mahkemesinin kararı ile göreve dönme yolunun açılması ile ilgili olarak geçtiğimiz ay gazetecileri bilgilendirmişti. Basın toplantısında temkinli konuşmayı tercih eden Saruhan göreve başladıktan sonra konuşalım demişti.
Şimdi ?O? konuşacak.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

24 Ağustos 2010 tarihinde hakkında açılmış olan soruşturmalar nedeni ile İçişleri bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan geçen ay yaptığı basın toplantısında ?Bugün kamuoyuyla Yalıkavak halkı adına sevindirici bir haberi paylaşmak üzere sizlerle birlikteyiz. Bildiğiniz gibi bir yılı aşkın bir süredir, yaklaşık 20 aydır İç İşleri Bakanlığı kararı ile görevden ayrı kalmaktaydım. Geçtiğimiz günlerde Muğla 2. İdare Mahkemesi, kararı ile tekrar görevimin başına dönme ihtimali doğdu? demişti. O gün temkinli konuşmayı tercih eden Başkan Saruhan?a 6 Haziran saat 17:00 de göreve iadesi ile ilgili yazı geldi.

SABAH MESAİYE BAŞLIYORUM?

Telefon ile görüştüğümüz Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan ?6 Haziran saat 17:00 itibarı ile göreve iade yazım elime ulaştı. 7 Haziran sabah 09:00 itibarı ile de görevimin başına geçiyorum. Daha önce belirttiğim gibi yapılacak işlerimiz, verilmiş sözlerimiz var. İnşallah seçime kadar verilmiş sözlerimizi yerine getireceğiz? dedi. Hizmet aşkı ile 20 aydır beklediğini dile getiren Başkan Saruhan geçmişle değil, gelecekle ilgilendiğini de vurguladı.

order metoclopramide online SİYASİ SORULARI GÖREVE GELDİKTEN SONRA KONUŞALIM? Buy Strattera online

Başkan Saruhan?a görevden ayrı kaldığı 20 ay süresince belediyede meydana gelmiş olan bazı sıkıntıların olduğu sorumuzu tekrarladığımızdadaha önce verdiği yanıtı tekrarladı. Başkan Saruhan buy Valtrex online no prescription ?Önce görevimize başlayalım. Makamımıza oturalım sonra bu konuşalım. Geniş geniş konuşacağız. Merak ettiğiniz tüm soruları geçmişte nasıl açık yüreklilikle cevapladıysam yine cevaplayacağım.? dedi.

SABAH DOKUZDA HERKES YALIKAVAKTA…

Sabah mesai başlangıcında CHP Bodrum İlçe Yönetimi başta bir çok kişinin Yalıkavak’ta olacağı ve görevden alındığı gün yapılan kalabalık mitingin yeniden yaşanacağı alınan bilgiler arasında yer alıyor.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.