Bodrum Gündem

ÖPEBİLİR MİYİM?

11.06.2012
0
A+
A-

Baktım Türkiye çok gergin?

Herkes diflucan online bir bağırma çağırma modunda, ağızlardan çıkanları kulaklar duymuyor, doyuyorsa da duyduklarından memnun mesut ?gerilim karası? dozu bilerek arttırılıyor. Bir ?ululuk? sevdasıdır gidiyor, ?en iyi ben bilirim?, ?senin yerine ben düşünürümler hâkim ortama. En sakin olması gereken, topluma huzur vermesi gerekenler, tartışma kültürünü öğretmesi gerekenler baya bir gergin, konuştukları, tartışmaya açtıkları konular herkesi geriyor kutuplaştırıyor, bölüyor.

Baktım canım yurdum insanı tartışmıyor, birbirine sayıp sövüyor!

Kompleksler çatışıyor. Aşağılık ve üstünlük kompleksleri birbirine girmiş vuruşuyor?

Baktım kadın gergin, erkek gergin?

Baktım bir türlü anlaşılamayan sil baştan eğitim karmaşası ile o sınavdan bu sınava koşan çocuklarımız gergin, gençlerimiz yılmışlar, bezginler.

Baktım canım cheap albuterol ülkemin insanı yorgun, rahat bir nefes hak görülmüyor?

Parasız eğitim hakkı istedi diye demir parmaklıklar reva görülüyor. Bedenine, diline, dinine özgürlük istedi diye hakir görülüp, zulüm ediliyor. Farklı düşünüyorsa yok sayılıyor. Kadın gibi kadın olmak istediği için, bedeninden utanıp sıkılmadığı için, cinselliğini yaşamaktan çekinmediği için kürtajdan hoşlandığı ima ediliyor, basit kadın olmakla yaftalanıyor.

Yetmiyor, güzel ülkemin insanları bir türlü kucaklaşamıyor, birbirlerine sarılıp koklaşamıyor.

?Her ne olursan ol, biz kardeşiz? diyemiyor.

Gerginliği, hiddeti azaltacak bir önerim var;

benim herkesi öpesim var!

Başta gerim gerim gerilmiş slotsidlengs.com olanları, bir türlü sakinleşemeyen, bağırmadan çağırmadan konuşamayanları, sayıp sövmeden, hakaret etmeden iletişim kuramayanları!

Anlaşamayan, uzlaşamayan ve kendinden olmayanları yok sayanları, düşüncelerinden hoşlanmadıklarını köşede oturtup atıl yapmak isteyenlere benim sarılıp yine de her şeye rağmen sevesim var.

?Boş ver güç savaşlarını, gel seni bir öpüp seveyim.? diyesim, kucaklayasım var.

Karar verdim ?ÖPEBİLİR MİYİM?? projesi ile Türkiye?yi bu gerginlikten kurtaracağım?

Yeni bir toplumsal proje öneriyorum, bu açılım başka açılım ve inanın her açılım gibi işe yarayacaktır.

Bilimsel olarak ispatlanmış öpmek, öpüşmek, vücutta ve beyinde insanı rahatlatan kimyasalları harekete geçiriyor, stresten arınmayı ve sosyal bağ kurmayı sağlıyor. İnsanı güzelleştiriyor, metabolizmayı hızlandırıyor, bağışıklık sistemini güçlendirip,  hastalıklarla savaşmakta yardımcı olan oksitosin ve diğer vücut kimyasallarının salgılanmasına sebep oluyor. Acıyı hafifletip beyinde tansiyonu ve kan basıncını düşürmeye yardımcı olan kimyasalları salgılatıyor.

Proje nasıl mı işleyecek? Anlatıyım?

Baktınız yanınızda karşınızda bağıran çağıran birileri var, baktınız birileri çok mutsuz, asık suratlı, gergin. Baktınız konular karşılıklı fikir alış verişinden çıkıyor, hakarete, sayıp sövmeye gidiyor, hemen harekete geçin ve küt diye sorun ?sizi öpebilir miyim??diye?

?Her ne olursan ol, ne dersen de ben seni seviyorum, çünkü biz bu yurdun insanıyız, seni affediyorum, Plavix online üslubunu, öfkeli bakışlarını hoş görüyorum daha ne istiyorsun ben seni seviyorum? diyerek komplekslerin çatışmasından kararmış olana sarılın, kucaklayın! Şaşırtın, şaşırın?

Haaa derseniz ki, ? İyi de karşımdaki çok yakışıklı, çok güzel, çok çekici, cana yakın, aklı başında, düzgün, üslubu ve hareketleri ile insanca, medeni ve dahası içim sevdi adamı; ben asıl onu öpmek istiyorum, diğerini değil??

Tek diyeceğim ne duruyorsun, buldun öylesini öpmüyorsan enayisin, eee ben size ne diyeyim?

Her fırsatını bulduğunda öpeceksin; fırsatını bulursan tabi!!!

Sakın kaçırmayın hemen sorun:

?ÖPEBİLİR MİYİM??

ETİKETLER: ,
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

  1. Aylin dedi ki:

    Yine çok güzel ifade etmişsin durumu ve , iyi fikir bence bu proje. Harikasın…

  2. firdevs şengül dedi ki:

    Sevgili Didem ÖPTÜM seni..Sevgiyi ve sevginin göstergesi olan en masum iletişim biçimi olan öpüşmeyi bende çok öneririm,,