Bodrum Gündem

Korsana Karşı Denetimler Artıyor?

Korsana Karşı Denetimler Artıyor?
12.06.2012
0
A+
A-

Bodrum?da turizm sezonunun da başlamasıyla artan korsan taşımacılığına karşı denetimler yoğunlaşıyor. Kaymakamlığın talimatıyla korsan yolcu taşımalarına karşı artan denetimlerde  belgesi eksik olan araçlara ceza kesildi.

Bodrum Gündem Haber order citotec order Robaxin online Purchase Retin-A

Öğle saatlerinde Bodrum Antik Tiyatro önünde Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi, Vergi Dairesi, İlçe Turizm Müdürlüğü,  TÜRSAB, Bodrum Şoförler Odası tarafından denetim yapıldı. Yaklaşık 100 aracın kontrol edildiği denetimde, turizm belgeleri, yolcu taşıma izin belgesi, Türsab belgeleri, vergi levhaları ve yolcu sigorta belgeleri incelendi. Transfer araçlarının iç düzenlemeleri kontrol edildi. Yapılan denetimlerde yönetmeliğe uygun olmayan araçlara ceza kesildi, bazıları trafikten men edildi.

Bodrum Şoförler Odası Başkanı Aytekin Çanakcı, ?Sezonun başlamasıyla birlikte korsan taşımacılıkta da artış oluyor. Vergisiz ve izinsiz yasal olmayan yollardan bu mesleği yapmaya çalışanlara karşı denetimler artacak. Korsan taşımalığı engellemeye çalışıyoruz. Evrakları eksik olan araçlara ve sürücülerine ceza kesiyoruz. Bu cezalar 72 TL ile 2012 TL arasında değişiyor. Evrakları olmayan vergi ile ilgili sorunu olan araçları da vergi dairesinde görevli arkadaşlarımız gereğini yapıyor. Amaç aslında araç bağlamak değil, herkesin yasa ve yönetmeliklere uygun çalışmasını sağlamaktır. Denetimler farklı kontrol yerlerinde devam edecek? dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.