Bodrum Gündem

Müzeyyen Senar Evinde Tedavi Edilecek..

Müzeyyen Senar Evinde Tedavi Edilecek..
12.06.2012
0
A+
A-

Fluoxetine online Türk müziğinin efsane olmuş ismi Müzeyyen Senar,  geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Özel Bodrum Hastanesine kaldırıldı.

Bodrum Gündem Haber diflucan without prescription Natrexone Buy

Türk müziğinin değerli sanatçısı Müzeyyen Senar,  Özel Bodrum Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Gamze Cengiz tarafından muayene edildikten sonra tedavisine evinde devam edilmek üzere taburcu edildi.  Senar?ın tedavisini yapan İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Gamze Cengiz  yaptığı açıklamada ?Kendileri öksürük ve ateş şikayeti ile başvurdular.Müzeyyen Hanım?ın eskiden gelen bir hipertansiyon ve kalp hastalığı bulunuyor. Ancak genel durumu gayet iyi. Akut bronşit bulguları vardı. Tedavisini evde alacak şekilde düzenledik ve taburcu ettik. Diğer tetkik sonuçları gayet iyiydi.Bir hafta sonra kendisini kontrol için tekrar göreceğiz? dedi.

Özel Bodrum Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Abdullah Servet ise Müzeyyen Hanım?ın herhangi bir hayati tehlikesinin bulunmadığını söyleyerek ?Türk Musikisinin duayen ismi, yaşayan efsane Müzeyyen Senar Hanımefendiye sağlığında hak ettiği değeri vermek Özel Bodrum Hastanesi olarak severek üstlendiğimiz bir gönül borcudur. Müzeyyen Hanım?ın aylık sağlık kontrolleri ve hastalık durumlarında tedavisi Özel Bodrum Hastanesi uzman doktorları tarafından yürütülmektedir. Beyin, sinir ve Omurilik Cerrahı olarak ben, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Nejat Sönmez, Endokrinoloji Uzmanı Dr. Nedret Tanacı, İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Gamze Cengiz kendisi ile ilgilenen doktorlarımız arasındadır. Bugünkü durumunda korkulacak herhangi bir şey yoktur? dedi.

 

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.