Bodrum Gündem

Gümüşlük Su İşini Çözdü?

Gümüşlük Su İşini Çözdü?
13.06.2012
0
A+
A-

Gümüşlük Beldesi, Karakaya mahallesinde bulunan DYP 4 deposundaki eski hat üzerinden Bodrum Yarımadası Acil İçme Suyu Projesi kapsamında beldeye ulaşan su 12 Haziran itibariyle şebekeye bağlantısı yapıldı.

cheap albuterol Bodrum Gündem Haber

Order Lamisil

Gümüşlük İçme Suyu Kalitesinde Suya Kavuştu. buy Indocin online Dağıtıma başlanan su arıtılmış su olup içme suyu kalitesinde olduğu ifade edildi.

Konu ile ilgili Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire Gümüşlük?te çeşmelerden gönül rahatlığı ile içme suyu kalitesindeki suyu kullanabileceğini kaydederek ?Beldemizin Bodrum Yarımadası Acil İçme Suyu Projesi kapsamındaki proje çalışmaları 2007 yılında İller Bankası ile ortaklaşa hazırlanmıştı. Şebeke inşaatının ihalesi yine İller Bankası tarafından ihaleye çıkarılmıştı. İhaleyi kazanan yüklenici firmayla sözleşme imzalanarak 27 Nisan 2012?de yer teslimi yapıldı. Bu ay içinde yeni şebeke inşaatına başlanacak olup 2013 yılının başlarında bitirilecektir.  Gümüşlük Beldesinin kayıtlı mevcut 1933 abonesine verilen su dağıtım hizmeti bu projenin tamamlanmasıyla yüzde yüzden fazla artarak 4000-5000 aboneye ulaşacak ve artık Gümüşlük Beldesi su sıkıntısı çekmeyecektir. Belde halkımız için bu hizmetin hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.? dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.