Bodrum Gündem

Bodrum Sokaklarında Atlı Polisler İş Başında?

Bodrum Sokaklarında Atlı Polisler İş Başında?
18.06.2012
0
A+
A-

Bodrum sokaklarında atlı polis tanıtımı

Bodrum sokaklarında  atlı polis dönemi başladı. Muğla Emniyet Müdürü Kadir Ay, ata binerek Bodrum sokaklarında atlı polisin tanıtımını yaptı. Antalya, Ankara ve Erzurum gibi illerin ardından Muğla’nın Bodrum, Marmaris ve Fethiye ilçelerinde de atlı polis dönemi başladı.

cheap Valtrex Bodrum Gündem Haber metoclopramide without prescription

Atların Bodrum’un dar sokaklarında gezmesi bazı vatandaşlardan olumlu tepki görürken, bazı vatandaşlardan da olumsuz tepki gördü. Tanıtıma, Bodrum’da tatilini geçiren Fenerbahçeli Semih Şentürk’de destek verdi.

Atlı polislerin tanıtımı bugün, Muğla Emniyet Müdürü Kadir Ay’ında katılımı ile Bodrum’da yapıldı. Biri kadın, dört atlı polisin görev yapacağı Bodrum’daki tanıtımda, atlar Bodrum’un dar sokaklarına girdi.

Atlı polisler öncelikle Cevat Şakir Caddesi’nden gelerek Barış Meydanı’nda halkla buluştu. Atlı polisleri gören halk, şaşkınlık yaşarken, bazı vatandaşlar atları sevdi, bazıları ise korkudan atlardan uzaklaştı. Atlı polisler daha sonra Bodrum’un Cumhuriyet Caddesi’ndeki dünyaca ünlü barlar sokağına girdi. Genişliği 5 metre olan barlar sokağından geçiş sırasında oldukça zorlanan atlar, vatandaşın da korkmasına sebep oldu. Bazı vatandaşlar, atları gördüğü sırada kenara çekilirken, bazı vatandaşlar da başını okşayarak sevdi. Atların, dolaşması sırasında dışkılarını çıkartması da oldukça dikkat çekti. Atların dışkılarını çıkardığı sırada, arkalarından süpürge ve kürekle yürüyen bir kişide atların dışkılarını temizledi.

purchase Lithium Suç Oranını Azaltacak?

Atlı polislerin özellikle turizm bölgelerinde gerçekleşen suç oranını azalttığını dile getiren Muğla Emniyet Müdürü Kadir Ay “Atlarımız, Gökova’da bulunan Padok At Çiftliği’nden temin edilmiştir. Öncelikli olarak, halkımızın tepkisini görmek için Bodrum, Marmaris ve Fethiye’de atlı polislerimle birlikte tanıtım gerçekleştirmek istedik. Turizm sezonu bütün yoğunluğuyla başlamış durumda. Turizm işletmelerimiz yüzde doksanlık bir kapasiteyle çalışıyor. Polis olarak halkımızla bütünleşmek istiyoruz. At bizim tarihimizde çok önemli bir yere sahip. Özellikle güvenlik hizmetlerinde tartışmasız faydaları var. Suçu düşünen, suça yönelen ve suçu planlayan insanlar için at gerçekten ürkütücü ve caydırıcı bir özelliğe sahip. Bizde bu özelliklere bakarak devriye hizmetlerimizi başlatmış durumdayız. Turizm sezonu boyunca, Marmaris, Bodrum ve Fethiye’de atlı polislerimiz devriyede olacak. Emniyet Genel Müdürlüğü’nden aldığımız izinlerle gerçekleştirdiğimiz bu tanıtımın ardından, Emniyet Teşkilatı bünyesine at alımları konusuyla ilgili ihale yapılacak” dedi.

Fenerbahçeli Semih’te tanıtıma destek oldu

Atların barlar sokağından geçişi sırasında, caddede arkadaşlarıyla yürüyen Semih Şentürk’de atlı polislerin tanıtımına destek oldu. Muğla Emniyet Müdürü Kadir Ay’ın yakın aile dostu olduğunu belirten Semih Şentürk “Müdürümüz çok güzel düşünmüş. Umarım atlar Bodrum’u çok güzel şekilde korur. Bende de çok büyük at sevgisi vardır. Bodrum halkı, atların bu güzelliğini hak ediyor. Bodrum için düşünülmüş çok güzel bir proje. Atlı polisler Bodrum’a oldukça yakışacaktır” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.