Bodrum Gündem

MHP Konacık Yönetim Kurulu Üyesi Evlendi?

MHP Konacık Yönetim Kurulu Üyesi Evlendi?
18.06.2012
0
A+
A-

get Valtrex Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Konacık MHP Belde Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda iş adamı olan Erdal Biter ile İthalat ve İhracat Uzmanı Esra Kaya?nın nikahlarını kıyarak, çiftin mutluluklarına ortak oldu.

cheap Phenergan Order Tadalafil Bodrum Gündem Haber

Konacık Belediyesi Meclis Toplantı Salonu?nda gerçekleştirilen nikahta damadın şahitliğini MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran yaparken, gelinin şahitliğini ise Konacık Belediyesi Meclis Üyesi Derya Çamur yaptı.

Düzenlenen nikahta MHP Bodrum İlçe Başkan Yardımcısı Cengizhan Sancar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Konacık Belde Başkanı Ecz. Burak Söğütlü ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çiftin aileleri ve sevenleri katıldı.

Nikah sonrası mutlulukları gözlerinden okunan Erdal ve Esra Çifti ise şunları söyledi:

?Aynı üniversite okuduğumuz için birbirimizi 9 yıldır tanıyoruz. Ancak aramızdaki sevgi ve beraberlik geçen yıl Eylül ayında başladı. Severek beraberliğe adım attık ve mutlu olacağımıza inanıyoruz. Bunun daima devam edeceğini düşünüyoruz. Çok mutluyuz, insanlar evlilikten korkmasınlar. Sevdikten sonra her şeyin aşılabileceğini inanıyoruz ve bunun için herkese evliliği tavsiye ediyoruz.?

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. Zafer Aktaş dedi ki:

    SİTENİZ ÇOK GÜZEL,TEBRİK EDİYORUM,DAHA DA GELİŞTİRİLİP,GÜZELLEŞTİRİLMESİ TEMENNİSİYLE BAŞARILAR!…