Bodrum Gündem

Gazilerden Umut Oran’a Ziyaret?

Gazilerden Umut Oran’a Ziyaret?
22.06.2012
0
A+
A-

Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ankara Şube Yönetim Kurulu üyeleri CHP İstanbul milletvekili Umut Oran’ı ziyaret ederek, kendileri için verdiği ancak Salı günü AKP oylarıyla gündeme alınması reddedilen yasa teklifi için teşekkür ettiler.

Premarin Fast shipping order diflucan Mansur Çelik/Bodrum Gündem ANKARA

Oran, “Teklife AKP’nin verdiği hayır oyları video kaydında mevcut. ?Evet? oyu veren CHP dışındaki diğer muhalefet partilerinin oy dahi vermemesini milletin takdirine sunuyorum” dedi.

Oran, şehit yakınları ve gazilerin ekonomik sosyal konumlarının güçlendirilmesi amacıyla 16 Mart 2012’de TBMM’ye sunduğu ancak 3 aydır komisyonun tozlu raflarında bekleyen teklifinin doğrudan gündeme alınması için TBMM Başkanlığı’na başvurdu. 19 Haziran 2012 salı günü TBMM Genel Kurulu’nda  yaptığı konuşmada siyaseti ve partiyi bir tarafa bırakıp, bu ülke için canını, kolunu bacağını vermiş insanlara borcun ödenmesi için istenirse elbirliğiyle yasanın bir saat içerisinde bile çıkarılabileceği çağrısında bulundu. Ancak CHP Grubu’nun “evet” oyuna karşılık, AKP’lilerin “ret” oyu vermesi MHP ve BDP’lilerin ise oylamaya katılmaması nedeniyle teklif gündeme alınamadı. Bu nedenle teklifin komisyondaki belirsiz bekleyişi sürecek.

fast delivery Brand Viagra

Bugün ise Oran’a teşekkür ziyaretinde bulunan gaziler, yaşadıkları yakıcı sorunları anlattı. Oran, “Her zaman her ortamda yanınızdayım bunu bilmenizi isterim. Teklife AKP’nin verdiği hayır oyları video kaydında mevcut. ‘Evet’ oyu veren CHP dışındaki diğer muhalefet partilerinin oy dahi vermemesini ise milletin takdirine sunuyorum” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.