Bodrum Gündem

Bodrum Yemek Sanayicileri Örgütleniyor!

Bodrum Yemek Sanayicileri Örgütleniyor!
27.06.2012
0
A+
A-

Bodrum ve çevresinde faaliyet gösteren catering firmaları bir dernek çatısı altında örgütlenerek, sorunlarına sahip çıkmak istiyorlar.

Bodrum Gündem Haber buy Retin-A online get Paxil cheap valacyclovir

Bodrum?a gelen Türkiye Yemek Sanayicileri Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Hüseyin Bozdağ, Bodrum?daki yemek sanayicileriyle bir ön toplantı yaparak dernek kurma konusunda startı verdi.

Gündoğan da Set Catering de bir araya gelen Bodrum Catering, Güven Catering, Set Catering yöneticileri Hüseyin Bozdağ? dan dernek kuruluşu ve federasyonun çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldılar.

Lapina Catering ve Fasulye Yemekçilik?in de kuruluşunda yer alacağı dernek, Muğla ili ve ilçelerinde faaliyet gösteren yemek sanayicilerinin de katılımlarıyla bölgede önemli bir Sivil Toplum Kuruluşu haline gelecek gibi görünüyor.

Türkiye de şu an 13 ilde örgütlü bulunan yemek sanayicilerinin hedefinin 81 ilde örgütlenmek olduğunu söyleyen Federasyon Başkanı Hüseyin Bozdağ, özetle şunları söyledi.

?Bütyük çoğunluğu kobi niteliğinde olan hazır yemek sanayicileri Türkiye de önemli bir sektördür ve çok büyük ölçüde istihdam yarattığı gibi ülkemiz ekonomisine de çok büyük artı değer katmaktadır. Ekonomiye sağladığımız değer kadar da değer görmek istiyoruz. Bunun yolu da örgütlenmekten ve sorunlarımıza birlikte çözüm üretmekten geçmektedir. Bölgenin güçlü ekonomiye sahip yerlerinden biri olan Bodrum da da yemek sanayicisi arkadaşlarımızın bir dernek çatısı altında bir araya gelerek örgütlenmeleri için Federasyon olarak her türlü desteği vermeye hazırız.?

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.