Bodrum Gündem

BODRUM MİDTOWN AVM Toz Duman İçinde Açıldı…

02.07.2012
0
A+
A-

Bodrum’un 90 milyonluk alışveriş merkezi açıldı. Yapımı 200 günde tamamlanan 77 bin 500 m2 alana kurulu ?Midtown Alışveriş Merkezi? 29 Haziran Cuma günü gerçekleşen protokol açılışıyla, hizmete girdi. Açılışta patlatılan havai fişekler nedeni ile davetliler zor anlar yaşarken ortalık toz ve dumana büründü.

Bodrum Gündem Haber

90 milyona mal olan AVM’de yapı market, tekno market, gıda, tekstil, oyun alanları, sinema ve bowling gibi aktivite yerleriyle 110 kiracının yer aldığı öğrenildi. Dev alışveriş merkezi 77 bin 500 metrekare alana kuruldu. Ortakent?te Karakaya Group tarafından yapılan Midtown AVM’nin açılışına Muğla Valisi Fatih Şahin, eşi Ayşe Şahin, CHP İstanbul Milletvekili Prof.Aydın Ayayadın, Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan, Karakaya Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Murat Karakaya, Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül, MHP İlçe Başkanı Asım Başaran, STK Temsilcileri ve yaklaşık 250 davetli katıldı.

AVM’nin girişindeki boyları yükseltilmiş keman çalan kadınlar, beyaz kıyafetleriyle gelenleri karşıladı. Oldukça güzel bir görüntünün oluşturduğu kadınlar, açılışın ilgi odağı oldu.

DAVETLİLER ÇİL YAVRUSU GİBİ DAĞILDI?

Açılıştan önce, kokteyl alanının bulunduğu yerden 20 metre yükseklikte patlatılan havai fişekler, davetlilere zor anlar yaşattı. Havai fişeklerin, patlayan parçaları ve külleri, rüzgarında etkisiyle davetlerin üzerlerine kadar sıçradı. Davetliler, sıçrayan parçalardan güçlükle kaçmaya çalıştı. Gün kararmadan yapılan bu havai fişek gösterisine davetliler bir anlam veremezken, tepki gösterenler de oldu.

200 GÜNDE TAMAMLANDI, BU BİR REKOR?

Midtown AVM’yi Bodrumlu bir grubun yaptığını belirten Mehmet Murat Karakaya “Biz, Bodrumlu bir aileyiz ve Bodrum’a büyük bir yatırım yapmak istedik. AVM, 13 Ocak’ta başladı ve 200 gün gibi rekor bir sürede tamamlayarak, açılışını gerçekleştirdik. Bodrum’a çok farklı bir konsept kazandırdığımızı düşünüyoruz. Bodrum’un yeni soluklara ve projelere her zaman ihtiyacı var. Bodrumlu oluğumuz içinde, bu yeni soluğu biz kazandırmak istedik. 77 bin 500 metrekare alana kurulu, 90 milyona mal olan AVM’de yapı market, tekno market, gıda, gıda, tekstil, oyun alanları, sinema ve bowling gibi aktivite yerleriyle 110 kiracımız bulunmakta. Tabi bu sayı ilerleyen zamanlarda artabilir. Kapalı otoparkıyla, park sorunu yaşanmayacak olan AVM’ye Bodrum Yarımadası’nda yaşayanları bekliyoruz” dedi.

Lasix online Berna Laçin: GÜNÜMÜZÜ BURADA GEÇİRECEĞİZ?

Protokol açılışının hemen ardından Bodrum Bitez’deki evinde yaşayan oyuncu Berna Laçin’de kızı Ada Eşiz ile birlikte Midtown AVM’yi gezen ilk ünlülerden oldu. İstanbul’da bu tür AVM’lere alışık olduğunu belirten Berna Laçin “Bodrum’un gerçekten böyle bir AVM’ye ihtiyacı vardı. Özellikle, büyükşehirlerden Bodrum’a gelenler, böyle bir eksikliği hissediyordu. Açılışın yapılacağını duyar duymaz, bende kızım Ada ile birlikte gelmek istedim. Çok beğendik. Günlerimizin belirli zamanlarını burada geçirmekten dolayı büyük keyif alacağız” dedi. Yaz sezonunu Bodrum’da geçirdikten sonra, İstanbul’a projeler için döneceğini belirten Berna Laçin buy cytotec “Bodrum’da kızımla birlikte tatilimiz çok güzel geçiyor. Bol bol denize giriyoruz. Okulların açılmasına yakın kızımın okulu gereği İstanbul’a döneceğiz. Bu kış, dizi ve tiyatro projem var. Benim için çok güzel bir kış sezonu olacak” dedi.

Açılıştan sonra, AVM’nin havuz başındaki konser alanında İstanbul Gelişim Orkestrası tarafından konser verildi. Orkestra, çaldığı müziklerle muhteşem bir konser gecesi yaşattı.

AÇILIŞTA DÜKKANLAR KAPALIYDI?

order Nolvadex

110 kiracının yer aldığı Midtown AVM açılış günü birkaç dükkan hariç tamamı kapalıydı. Açılış nedeni ile dükkanların kapalı tutulduğu bilgisi verilirken, içerde kapalı devre TV ile canlı yayın yapıldı.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.