Bodrum Gündem

Bodrum’da Yangınların Suçlusu Belediyeler?

09.07.2012
0
A+
A-

BODRUM ALEV ALEV YANIYOR…

Bodrum Akyarlar ve İslamhaneleri köylerinde akşam saatlerinde, yerleşim bölgelerine yakın tarım arazilerinde çıkan yangın korku ve heyecan yarattı. Yaklaşık 10 hektarlık tarım arazisinin zarar gördüğü yangında onlarca zeytin ağacı yanarak kül oldu. Bağ evleri ve çardaklar alev alev yandı. Köylüler yerel Yönetimleri suçladılar…

Bodrum Gündem Haber

Bodrum?a bağlı İslamhaneleri ile Akyarlar köylerinde saat 18.00 sıralarında yerleşim bölgelerinin yakınında çıkan yangın korku ve heyecan yaşanmasına neden oldu. 100?e yakın köylü, 10 arazöz, 8 itfaiye aracı ve 30 orman işçisinin müdahale ettiği yangın şiddetli rüzgarın etkisiyle hızla büyüdü ve yayıldı.

Bahçe ve tarlalar arasındaki imar yollarının yetersiz olması nedeniyle yangına uzun süre müdahale edilemedi. Asırlık zeytin ağaçları ile bahçelerdeki ahşap barınaklar ve hayvan barınakları yanarak kül oldu. Bahçe sahipleri ve villa sahipleri, bahçe hortumları ve kovalarla evlere yaklaşan alevleri söndürmeye çalıştı. Yaklaşık 2 saat süren yangın, saat 19.00 sıralarında güçlükle kontrol altına alınabildi.

YEREL YÖNETİMLER SUÇLUDUR? Valtrex buy online

Yangında yaklaşık 10 hektarlık alan zarar görürken, İslamhaneleri köyünden Osman Kurt, yangına müdahale edilememesinin nedeni olarak yerel yönetimleri suçladı. Kurt ?Lüks villaları yapıyorlar ancak gerekli altyapı ve imar yollarını açmıyorlar biz yıllardır bu sıkıntıyı yaşıyoruz, arsalarımızı belediyeye devretmeye hazırız yeter ki imar yollarımız açılsın, mal ve can korkumuz kalmasın? Xenical pills Order No Rx dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.