Bodrum Gündem

Aytekin Çanakçı “Son Beş Yılın En Yoğun Trafiğini Yaşıyoruz”?

13.07.2012
0
A+
A-

Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, kaza ve arıza anında şoförlere daha iyi hizmet vermek için ikinci kurtarma aracını aldı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem buy Valtrex

Daha önce tek kurtarma aracı olan Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının, şoför esnafına daha iyi hizmet etmek için ikinci kurtarma aracını aldığını söyleyen oda başkanı Aytekin Çanakçı ?Yönetimimizle birlikte el ele vererek geçmişten gelen borçlarımızı bitirdik. Şoför esnafını düşünen bir oda olarak yatırımlarımız başlamıştır. Bununla birlikte oto kurtarıcı sayımızı ikiye çıkardık. Yeni aldığımız oto kurtarıcı 105 bin liraya mal oldu. Odamıza ve şoför arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Tek aracımız olduğunda, iki esnaf arkadaşımız arıza veya kaza yaptığında sıkıntı yaşıyorduk,  bir tarafı bekletiyorduk.  Ama şimdi araçlara zamanında müdahale ederek şoför esnafının sıkıntısını gidereceğiz.  Şoför esnafına ücretsiz olan araçlarımızı, dışarıdan talep geldiğinde ücretli olarak hizmet verebileceğiz” dedi.

Accutane cost Son Beş Yılın En Yoğun Trafiğini Yaşıyoruz? order Xenical online

Bodrum Şoförler Odası Başkanı Aytekin Çanakçı, Bodrum olarak son beş yılın en yoğun trafiğini yaşadıklarını, yerli turist sayısındaki artış ve tatilcilerin kendi araçları ile seyahat etmeyi tercih etmelerinden dolayı ciddi trafik sorunu yaşadıklarını kaydetti. Çanakçı “Trafik ve korsan taşımacılık konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Duraklı gezerek, şoför esnafı ile yaptığım konuşmalarda işlerinin iyi gittiğini, güzel bir sezon geçirdiklerini söylüyorlar. Tabi bunları da göz önünde bulundurursak Bodrum trafiğinde büyük bir artış sağlanmıştır. Işıklarda tıkanıklıklar oluyor, bunlar normaldir. Dışarıdan talebin fazlalaşması ve yerli turistin arabası ile Bodrum?a gelmesi trafiği haliyle kalabalık hale getirmiştir.  Korsanla mücadeleye de devam etmekteyiz ve 2 gün de bir denetlemelerimiz sürmektedir.  2 saatlik denetleme de 80-110 arası araç denetlenmiştir. Artık korsan azaldı ve bunun yerine belgeli taşımacılık başladı. Belgesiz taşımacıları kontrol ediyoruz ve gerekli cezai işlemi uyguluyoruz? dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.