Bodrum Gündem

Yalıkavak?ta Küçük Yelkenciler Sertifikalarını Aldılar?

16.07.2012
0
A+
A-

Yalıkavak Yelken Kulübü 2012 yaz kursu 1. dönem öğrencileri sertifikalarını aldı.Öğrencilerin sertifikalarını Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan ve Yelken Kulübü Başkan Yardımcısı Fatih Berber verdi.

buy Accutane Bodrum Gündem Haber cheap Aciclovir Viagra online no prescription

Yalıkavak Yelken Kulübü 2012 yaz kursunda eğitim gören   öğrenciler düzenlenen törenle  sertifikalarını aldı. 3 haftalık eğitimde 150 sporcunun eğitim gördüğü kursta başarılı sporcuların yelken yarışmalarında Bodrum?u temsil edeceği belirtildi. 3 haftalık eğitimlerini tamamlayan öğrenciler Yelken Kulübünde sertifikalarını Belediye Başkanı Mustafa Saruhan  ve Yelken Kulübü Başkan Yrd. Fatih Berber tarafından aldılar.

Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan ?Spor ahlakı ve disiplini ile bilinçlenen öğrencilerimiz edindikleri bu bilgilerle hayatın bir çok alanında başarıyı yakalıyor.Arkadaşlıkların ve kalıcı dostlukların kurulduğu en önemli mekanlar spor alanlarıdır.Bu nedenlerden dolayı tüm velilerimize çocuklarını spor okullarına yönlendirilmesini tavsiye ediyorum, bu kurslarda yelken sporunu öğrenen başarılı sporcularımız ileride Muğla ili ve Milli Takımı temsil etmeye aday? dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.