Bodrum Gündem

Enrıco Macıas’la Muhteşem Açılış?

22.07.2012
0
A+
A-

Türkiye’nin gıda, finans, enerji ve mega yat üretimi alanlarında önde gelen isimlerinden Başaran Grup’un sahibi olduğu Ramada Resort Bodrum, dün gece düzenlenen açılış partisiyle kapılarını misafirlerine açtı. Bodrum’un Bitez Beldesi’nde Gavaklı Sarnıç Caddesi’ndeki beş yıldızlı bir otele, yeni görünüm kazandırarak Ramada Bodrum Resort adını alan otelde, dün gece ünlüler geçidi yaşandı.

Viagra online Bodrum Gündem Haber

Uluslararası oteller zinciri Ramada’nın, Bodrum’daki resort otelin açılışında ünlüler geçidi yaşandı. Bodrum’un muhteşem yaz akşamında gerçekleşen açılışta, Cezayir asıllı Fransız sanatçı Enrico Macias söylediği şarkılarla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Macias, şarkılarının Türkiye’de bilinmesinin, kendisini sevindirdiğini ve düet yaptığı Ajda Pekkan’ın çok özel bir sanatçı olduğunu söyledi. Ayrıca açılışa, Pınar Altuğ, Yağmur Atacan, Ece Gürsel, Deniz Seki, Güneri Civaoğlu, Tolga Karel, Ferdi Özbeğen, Başaran Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Başaran ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.

Enrico Macias hayran bıraktı?

Müzik hayatında 50 yılı geride bırakan, yaptığı albümlerle milyonlarca satış gerçekleştiren ve Avrupa’nın pek çok farklı ülkesinde dinleyici kitlesine sahip ünlü sanatçı Enrico Macias açılış nedeniyle hayranlarına muhteşem bir konser verdi. İlk kez Bodrum’a konser vermek için gelen Macias, söylediği parçalarla dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Sürprizlerle dolu gecenin yaşandığı açılışta, Enrico Macias şarkılarını Türkçeye çeviren usta besteci Fikret Şenes ile şarkı söyledi. Ajda Pekkan’ın seslendirdiği ve Fikret Şenes’in bestelediği ?Hoşgör Sen? parçasını Macias ve Şenes konser öncesi birlikte söyledi. İkili, 40 yıl önce bestelenen parçayı ilk kez birlikte seslendirmiş oldu.

cheap Phenergan Macias ve Deniz Seki’den ?Hoşgör Sen? düeti?

Konserin son bölümünde ise Enrico Macias ‘Hoşgör Sen’ parçasını Türkçe seslendirdi. Hayranları da Macias’a hep bir ağızdan eşlik ederken, şarkıcı Deniz Seki’de sahneye geldi. Macias ve Seki parçanın nakarat bölümünü birlikte seslendirdi. İkilinin düeti, geceye katılanlardan büyük alkış aldı.

Türkiye’de olmaktan dolayı her zaman mutlu olduğunu dile getiren ünlü sanatçı Macias “Türkiye’de olmaktan ve bu güzel ülkede şarkılarımı seslendirmekten dolayı oldukça mutluyum. Türk sanatçıların parçalarımı seslendirmesi ve bu ülkede şarkılarımın dinlenmesi benim için gurur verici. Benim için çok özel olan Ajda Pekkan’la yaptığımız düet hiçbir zaman unutulamaz. Ben bir Osmanlı ailesinin çocuğum, o kültürle büyüdüm. Türk müziğini çok seviyorum” dedi.

Ünlüler akın etti, yerlerde oturdu?

Bodrum’da tatil yapan ünlüler de bu muhteşem geceye akın etti.  Pınar Altuğ, Yağmur Atacan, Ece Gürsel, Deniz Seki, Güneri Civaoğlu, Tolga Karel ve Ferdi Özbeğen katıldı. Cemiyet hayatından da ünlü simaların yer aldığı gecede, Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti, kızları Su ile birlikte katıldı. Pınar Altuğ, Yağmur Atacan, Ece Gürsel ve Tolga Karel konseri, sahnenin önünde, yere koyulan minderlerde izledi. Ünlüler, konser boyunca, sahnenin önünden ayrılmayarak parçalara eşlik etti.

buy Nexium Ramada Otelin özellikleri…

Ramada Resort Bodrum, dünya mutfağından lezzetler sunacak. Ramada Resort Bodrum’da sushi bar, pizza ve pide fırını da hizmet verecek. Otelde, canlı müzik ve DJ eşliğinde keyif alınabilecek barlar yer alıyor. Bağımsız balo ve toplantı salonu bulunan Ramada Resort Bodrum’da, açık havuz, 2 bin 500 metrekare alanda kapalı havuz, hamam, sauna, buhar odası, solaryum konukların hizmetinde olacak. Konuklar fitness, sguash, spinning ve pilates yapabilecek. Ramada Resort Bodrum 107 odası ve 200 araçlık kapalı otoparkıyla hizmet verecek.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.