Bodrum Gündem

İftarda Ozanlarla Gönül Sohbetleri?

İftarda Ozanlarla Gönül Sohbetleri?
26.07.2012
0
A+
A-

Lithium online Konacık Belediyesi tarafından Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında her yıl geleneksel hale getirilerek düzenlenen ?Ozanlarla Gönül Sohbetleri?, bu yıl da yoğun ilgi gördü.

order Prozac Bodrum Gündem Haber cheap Viagra Gold

Konacık Belediyesi İftar Çadırında düzenlenen iftar yemeğine; Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Bodrum İlçe Müftüsü Emin Arık, Gündoğan Belediye Başkanı İbrahim Bilgi, Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez ve Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın başta olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı.

Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ?Ozanlarla Gönül Sohbetleri? programında Batı Anadolu?nun Aşığı Ozan Nihat, Erzurumlu Aşık Selahattin Kazanoğlu ve televizyonlardaki parodileriyle tanınan Çukurovalı Aşık Sübhandereli; Konacık Belediyesi İftar Çadırı?nda düzenlenen iftar yemeği sonrası sahneye çıktı. Kendilerine has tarzlarıyla sohbetlerini devam ettiren Ozanlar, davetlilere keyifli dakikalar yaşattılar.

Türk kültür ve geleneklerini ile ozanlık geleneklerini sürdüren ozanlara teşekkür ederek söze başlayan Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun şunları söyledi ?Konacık Belediyesi olarak beş yıldır iftar çadırı geleneğini devam ettiriyoruz. Ozanlarımız da dört yıldan buyana bizleri yalnız bırakmıyorlar. Ozanlarımıza çok teşekkür ediyorum.   İftar Çadırımızda önümüzdeki günlerde etkinliklerimiz devam edecek. Başta Konacık halkı olmak üzere tüm Yarımada halkının Ramazan Ayı?nın mübarek olmasını diliyorum.?

Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun etkinlik sonunda Ozanlara, özel belediye logolu Türk Kahvesi Fincanı ile çiçek takdim etti.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.