Bodrum Gündem

Gülşah Artık Devletin Şevkatli Kollarında?

27.07.2012
0
A+
A-

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Yeniköy Mahallesinde oturan Gülşen Kocadon isimli zihinsel engelli vatandaşı tedavi edilmesi için Milas Rehabilitasyon Merkezine alınmasını sağladı.
buy Cialis Soft online Bodrum Gündem Haber
Nexium online
Bodrum Yeniköy Mahallesinden kendisine ulaşan yardım isteğini geri çevirmeyen Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, zihinsel engelli Gülşah’ın ailesi ile görüştü. 24.07.2012 tarihinde ailenin verdiği dilekçede Gülşah Kocadon’un evde bakım yerine rehabilitasyon merkezine alınmasını isteyen aile fertleriyle görüşen Dr Gödekmerdan, gerekli ön görüşmeleri yaptıktan sonra Gülşah’ın Milas Rehabilitasyon Merkezine alınacağı müjdesini aileye verdi.
26.07.2012 tarihinde Gülşah Kocadon Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Sosyal Hizmetler ve Sağlık Müdürlüğü ekipleri  ile birlikte evinden alınarak Milas’a gönderilmiştir. Milas’ta tedavi altına alınacak olan Gülşah Kocadon’a alışma evrelerinde annesi Belgin Kocadon refakat edecek.
Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan “Gülşah’ın ailesi bizden kızlarının daha iyi duruma gelmesi eğitim almasını istediklerini bildirmeleri üzerine hemen harekete geçerek Milas’ta bulunan
rehabilitasyon merkezimize yatırılması için girişimlerde bulunduk. Gülşah bundan sonra daha iyi olacak. Eğitim alacak. Anne baba biraz üzülecek belki ama Milas çok yakın Gülşah bir süre sonra kontrollü olarak evine de gelip gitmeye başlayacak. Bizler tüm vatandaşlarımızın yanındayız. Devletimizin tüm imkanları ile hizmet vermeye devam edeceğiz”
dedi.

Zithromax without prescription

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.