Bodrum Gündem

Bodrum?da İndirimli akaryakıt Göbek Attırdı?

29.07.2012
0
A+
A-

Bodrum?da ikinci istasyonunu açan ?Full? akaryakıt istasyonu, açılışa özel yüzde 25 indirim kampanyası düzenlince trafik sıkıştı, akaryakıt alanlar ve personel müzik eşliğinde göbek attı.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum?da ikinci istasyonunu açan ?Full? akaryakıt istasyonu, açılışa özel ?Tüm akaryakıtlarda yüzde 25 indirim? yazısını okuyan duyan yüzlerce araç sahibi kuyrukta bekleyerek ucuz akaryakıt almaya çalıştı. Çalışanlar, müşterilerini çalınan müzikler eşliğinde göbek atarak karşıladı. Full, Perakende Satışlar Yöneticisi Burak Pıtır, gece 24.00’e kadar akaryakıt alan araç sayısının 12 bin olacağını vurguladı.

İstanbul’da 31 istasyon ile hizmet veren Full, Kıbrıs ŞehitleriCaddesi üzerinde bulunan Bodrum’daki ikinci istasyonunu, açılışa özel yüzde 25 indirim kampanyası ile hizmete açtı. 12.00’de başlayan indirimli akaryakıt uygulamasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Açılış nedeniyle 50’ye yakın kişinin çalıştığı istasyonda, maskot ve davulcular gün boyu müşterilerin ilgisini çekmeye çalıştı. Cadde üzerinde bulunan istasyon çalışanları, ellerine aldıkları ?Tüm akaryakıtlarda yüzde 25 indirim? yazısını okuyan yüzlerce vatandaş, akaryakıt istasyonuna hücum etti. Ucuz akaryakıt almak isteyen vatandaşlar, araçlarıyla caddede bir kilometreye yakın uzun kuyruklar oluşturdu.

İstasyonda göbek attılar ? order Colchicine

Açılışa özel etkinliklerin yapıldığı istasyonda, çalışanlar müşterilerin dikkatini çekmek için davul ve maskot eşliğinde dans etti. Çalınan müziklerle göbek atan çalışanlar, ilginç bir açılışa da imza attı. Çalışanların, oynaması müşterilerin de büyük ilgisini çekti. Gün boyu çalışanlar tarafından sıcak bir atmosferin yaşatıldığı istasyonda, indirimli akaryakıtın bu gece 24.00’e kadar devam etti.

Ne varsa aldık?

buy Paxil

Bodrum’da ilk kez böyle bir uygulamayla karşılaştığını belirten vatandaşlar, uygulamayı oldukça beğendi. Ucuz akaryakıt kuyruğuna giren Volkan Kürkçü ?Depoyu ağzına kadar doldurduk. Ne varsa aldık. 150 TL’den fazla vermediler, limit o kadarmış. Eğer dolmasaydı, caddeyi bir kez daha dolanıp gelerek tekrar kuyruğa girecektim. Başka bir aracımız daha var, şimdi onu getireceğim” dedi.

Mehmet Çetin ise “Vatandaş için çok iyi bir uygulama. Petrolün bu kadar pahalı satıldığı bir ülkede, indirimli yazısını görünce koşarak gelmemize sebep oldu” diye konuştu.

Tan Gülpaşa ise “Bir Kayserili olarak, indirimli yazısını gördükten sonra hemen istasyona giriş yaptım. 150 TL’lik bir limit yapmışlar. Bir tur daha atacağım, çünkü depom daha dolmadı. Bir 150 TL’lik daha akaryakıt alacağım. Tam doldurduktan sonra gideceğim. Dünyada en pahalı akaryakıtı kullanıyoruz. Diğer firmalara örnek olsun” dedi.

12 bin araca, 100 metreküp akaryakıt satıldı?

Bodrum’daki istasyonlarıyla birlikte 50’inci istasyonlarını açtıklarını belirten Full Perakende Satışlar Yöneticisi Burak Pıtır “Bu bizim 50’inci istasyon açılışımız. Gittiğimiz şehirlerde, yaptığımız açılışlarda çok büyük ilgiyle karşılaşıyoruz. Açılış günlerimize özel, pompa fiyatlarımıza yüzde 25 ıskontolu olarak sunuyoruz. Buda vatandaştan büyük bir ilgi görüyor. Çünkü, halk artık pahalı akaryakıt almaktan dolayı sıkılmış durumda. Normal günlerde de piyasaya göre yüzde 7’ye varan oranlarda indirimli satışlarımıza devam ediyoruz.” dedi.

Plan B online

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.