Bodrum Gündem

Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatından İftar Yemeği?

08.08.2012
0
A+
A-

cheap Baclofen 10 mg Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül, partinin yarımda  teşkilatında  ve yönetim kurulunda aktif olarak çalışanları düzenledikleri iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Bodrum Gündem Haber buy Combivent online

Ak Parti  Bodrum İlçe Örgütünün Hebe Beach&Restaurant?ta düzenlediği iftar yemeğinde Ak Parti Muğla Millet Vekili Ali Boğa,  İl Başkanı Nihat Öztürk,  İlçe Başkanı Yılmaz Algül, partinin ilçe ve belde teşkilatı yöneticileri, Kılıç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kılıç?la birlikte çok sayıda iş adamı katıldı.

?Yarımada Halkını Ak Partiyle Tanıştırmaya Devam Edeceğiz?? buy Colchicine

Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül, düzenledikleri iftar yemeğinde yaptığı konuşmada ana hedeflerinin Ak Parti?yi Bodrum halkına anlatmak ve tanıştırmak olduğunu ve çalışmalarının da bu yönde devam ettiğini söyledi.  Algül ?Seçimlerin erkene alınma ihtimali var. Bodrum yarımadasında teşkilatımızda, yönetim kurulumuzda çalışan tüm aktif arkadaşlarımızı bu akşam iftarda bir araya getirdik.  2013-2014 seçimleri öncesinde  Yarımada halkını Ak Parti ile tanıştırma çabamıza devam ediyoruz. Bildiğiniz  gibi üye  sayımız 8 bini geçti? dedi.

Ak Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, bütün Ramazan boyunca Muğla?da ki 12 ilçede düzenlenen iftar yemeklerine katıldığını ve kendi evinde eşiyle iftar yemeği yiyemediğini belirttiği konuşmasında, geçen senelerde çat kapı iftar yemeklerine katıldıklarını, bu yıl ise daha kalabalık iftarlarda bir araya geldiklerini ifade etti.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.