Bodrum Gündem

CHP Tunceli Milletvekili Aygün Kaçırıldı… (SON DAKİKA)

CHP Tunceli Milletvekili Aygün Kaçırıldı… (SON DAKİKA)
12.08.2012
0
A+
A-

order paxil

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün’ün PKK’lı teröristlerce kaçırıldığı öğrenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MYK üyeleri CHP genel merkezinde bir araya gelerek bir durum değerlendirmesi yaptılar. CHP’den yapılan açıklamaya göre durumun sıkıntılı olduğu ifade ediliyor.

Bodrum Gündem Haber Vermox online

Bodrum’da tatilini yapan CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç BDP’nin devreye girmesinin gerektiğini söyleyerek  ”Böyle bir şey olabilir mi? Milletvekili sıradan bir insan değildir. Biz seçimlerde % 57 oy aldık. Tunceli halkının temsilcisi olarak meclise girdik. Tayyip Erdoğan ve PKK ikisi elbirliği ile CHP’ye her türlü yükleniyor. Ortada büyük bir sıkıntı var ve sorumlusu da hükümettir. Ama Tunceli halkı seçtiği insanı korur.” dedi. Tunceli ile irtibat içinde olduğunu ve bilgi aldığını söyleyen Kamer Genç ”Ne olursa olsun vahim bir olay. BDP devreye girmeli.” dedi.

Milletvekilini Alıkoyup Gazeteci ve Danışmanı Serbest Bırakmışlar?
buy metoclopramide
CHP Grup Başkan Vekili Akif Hamzaçebi ve CHP sözcüsü Haluk Koç’un yaptığı açıklamalara göre;  CHP Tunceli Milletvekili Aygün, Ovacık’tan Tunceli’ye hareket etmiş. Veng Köprüsü’nde terör örgütü mensubu olduğu tahmin edilen kişilerce yolları kesilmiş. Araçta bulunan 3 kişi, bu kişilerce indirilmiş. Milletvekilimizin yanı sıra danışmanı ve bir gazeteci de araçtaymış. Hepsini indirilmişler, ardından indirdikleri 3 kişiye terör örgütü propagandasına yönelik konuşma yapmışlar. Daha sonra Hüseyin Aygün’ü alıp diğer 2 kişiyi serbest bıkarmışlar.  O iki kişi de saat 20 sırasında polis karakoluna başvurmuş.

Kaçırılmadan Önceki Son Fotoğrafı

CHP sözcüsü Haluk Koç: Tablo çok sıkıntılı…

CHP sözcüsü Haluk Koç ise çok sıkıntılı bir tabloyla karşı karşıya olunduğunu vurgulayarak “Türkiye?de ilk defa bir milletvekili terör örgütü tarafından kaçırılıyor. Öfke siyaseti ve gerginlik odaklı konuşmalardan sonra böyle bir olay gerçekleşti. Sağduyulu çözüm arama gayretlerine karşılık izlenen öfke siyaseti sıkıntı yarattı. Umarım durum olumlu şekilde çözümlenir.” açıklamasını yaptı.

Vekiller Tunceli’ye gitmek üzere yola çıktılar…
Muharrem Işık, Müslim Sarı, ilhan Cihaner ve Veli Ağbaba saat 23:00 uçağıyla Elazığ’a, oradan da Tunceli’ye gitmek için yola çıktıkları da alınan bilgiler arasında.

Hükümet’ten ilk açıklama: Arama Başlatıldı…

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün’ün Tunceli-Ovacık ilçesinde bölücü terör örgütü üyesi olduğu tahmin edilen kişilerce yolu kesilerek kaçırıldığı yönünde bilgi olduğunu belirterek, “Tunceli polisimiz ve jandarmamızca bölgede her türlü arama faaliyetleri başlatıldı” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.