Bodrum Gündem

Ali Kemal Denizaslanı Toprağa Verildi?

29.08.2012
0
A+
A-

Bodrum?un eski kaptan ve tekne yapım ustası Ali Kemal Denizaslanı son yolculuğuna sevenleri tarafından uğurlandı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem Viagra Gold no prescription Straterra online buying purchase orlistat

Yaklaşık 2 yıldır yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle evinde tedavi gören Ali Kemal Denizaslanı bugün toprağa verildi.

Ali Kemal Denizaslanı için ilk tören Bodrum Deniz Müzesinde gerçekleştirildi. Müzenin kuruluşuna öncülük eden Ali Kemal Denizaslanı?nı için yapılan törende, İtalya?ya birlikte gemi yaptıkları mühendis  Mete Can bir veda konuşması yaparken, Ali Kemal Denizaslanı?nın tekne yapımını anlatan bir belgesel gösterildi. Ayrıca müzede Ali Kemal Denizaslanı için bir anı defteri açıldı. Cenaze  için taziyeleri  tabutun başında kabul eden merhumun eşi Zehra Denizaslanı ve ailesini  bu acı gününde sevenleri yalnız bırakmadı.

Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Deniz Ticaret Odası Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, BODER Başkanı Halil Özyurt, Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Meral Saraçbaşı, AKP Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül, Bodrum Belediyesi Meclis Üyelerinden Taner Uslu, Cevat Soysal, Halit Özkaplan,  Vedat Bozbey,  Uğur Özsarsılmaz, TURSAB Bodrum Şube Başkanı Sevinç Gökbel,  Ali Kemal Denizaslanı için gerçekleştirilen  törene katılanlar arasındaydı.

Ali Kemal Denizaslanı, daha sonra ikindi namazını müteakip Uğur Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Türbe Mezarlığında defnedildi.

Ali Kemal Denizaslanı 2 çocuk ve 3 torun sahibiydi. MerhumaTanrıdan rahmet, sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. Alkım Denizaslanı dedi ki:

    Merhaba, ben alkım denizaslanı, ali kemal denizaslanın torunuyum, sizin fotoğraflarınızı siteden alıp evimde çerçevelettiricem sizden rica ediyorum lütfen resimleri e-posta adresime yolllarmısınız ? [email protected]