Bodrum Gündem

Cumhuriyete ve Türk Ordusuna Bağlılıklarını Bildirdiler?

30.08.2012
0
A+
A-

purchase Strattera Bodrum?dan Kurtuluş Savaşına katılan Bodrumlu gazilerin  İstiklal Madalyalı   çocukları, Zafer Bayramına  Türk bayrakları ile katılıp ülkeye ve orduya bağlılıklarını bildirdiler.

buy Xenical online Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem purchasing Plavix online

Bodrum Belediye Meydanındaki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına, Kurtuluş Savaşına Bodrum?dan giden gazilerin İstiklal Madalyalı  çocukları ellerinde Türk bayrakları ile katıldılar.

Belediye Meydanındaki resmi kutlamanın bitiminde elindeki Türk Bayrağını sallayarak tören için meydanda bulunanlara seslenen Ethem Demiröz ? Atamıza, vatanımıza, bayrağımıza, Cumhuriyetimize, ordumuza, bütün Silahlı Kuvvetlerimize bağlılığımızı bildiriyoruz, saygılar sunuyoruz? dedi.

Gazi çocukları, ellerindeki Türk bayrakları ile Şehitler ve Gaziler anıtı önünde saygı duruşunda bulundu. 1919-1923 tarihleri arasında Bodrum?dan Kurtuluş Savaşına katılan Bodrumlu gazi çocukları Niyazi Demiröz (Ali Demiröz-1900), Ethem Demiröz (Mehmet Demiröz-1898),  Mehmet Demiröz (Ali Demiröz-1893), Hilmi Dalaman (Mustafa Dalaman-1897), Mehmet Ali Kaşıkara (İbrahim Kaşıkara-1900),  Çetin Barut (Osman Barut-1899), Raif Cingöz (Mahmut Cingöz 1890), Türkiye Cumhuriye?nin kuruluşunda gazi olan babaları ve dedeleri ile gurur duyduklarını, bu vatana her daim sahip çıkacaklarını kaydettiler.

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.