Bodrum Gündem

Hırsızlar Canından Bezdirdi?

Hırsızlar Canından Bezdirdi?
30.08.2012
0
A+
A-

Bodrum’da yaklaşık 8 yıldır görev yapan gazeteci Gökmen Yüce’nin oturduğu evin bahçesine gündüz elini kolunu sallayarak giren hırsızlar, bahçede bulunan Yüce’ye ait motosikleti alarak ortadan kayboldu.

Bodrum Gündem Haber treatment of mania Buy Strattera Scin care

Kimliği henüz belirlenemeyen kişi yada kişiler, 29 Ağustos tarihinde, gündüz saat 11 sıralarında gazeteci Gökmen Yüce’nin Yokuşbaşı Mahallesinde oturduğu evin bahçesine gelerek bahçede bulunan Honda marka, gri renkli 48 UV 684 plakalı motosikleti ve motosikletin üzerinde bulunan kaskı alarak kaçtı.

Yüce, motosikletinin çalındığını fark ettikten sonra Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek çalınan motosikletinin bulunması için ifade verdi.

Gökmen Yüce gazetecilerin sorusu üzerine yaptığı açıklamada, 2008’in Ağustos ayında kredi çekerek yeni aldığı motosikletinin de aynı şekilde kapısının önünden çalındığını hatırlattı.

Ancak üzerinden geçen bunca süreye rağmen çalınan motosikletinin bulunamadığını belirten Yüce,”Üç dört senelik süre içerisinde biri kapımdan biride oturduğum evin bahçesinden olmak üzere 2 motosikletim çalındı. Yaklaşık 8-9 bin lira gibi bir zararım oldu. Bundan sonra Bodrum’da kalıp ya da kalmamak arasında kararsızım ”dedi.

Yüce, binlerce lira harcanarak Bodrum’un farklı noktalarına mobese sistemi kurulduğunu belirttiği konuşmasına şöyle devam etti ”Bunca masraf yapıldıktan sonra hırsızların motosikletleri çalıp ellerini kollarını sallayarak ortada gezmesi ve çalınan motosikletlerin bulunamaması gerçekten düşündürücü. 4 yıldır çalınan motosikletlerin borçlarını ödüyorum. Bodrum gibi dünya markası denilen bir kentte bunların yaşanması çok acı”.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.