Bodrum Gündem

Su Topu Şenliğinde Madalyalar Sahiplerini Buldu?

31.08.2012
0
A+
A-

order Nolvadex Premarin Fast shipping Bodrum?da  ilçesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen, Su Topu Şenliği?nin madalya ve kupaları sahiplerini buldu.

Bodrum Gündem Haber buying Viagra

Yarımada su sporları takımı birinci veX Bar takımı ikinci olurken  Bodrum Belediye takımı ise üçüncü oldu. Bodrum?un Kumbahçe sahili Mahfel kafe önünde denizin üzerine kurulan su topu sahasında düzenlenen , su topu  sporunu tanıtmak, esnaf ve işletmeler arasındaki dostluğu arttırmak amacıyla düzenlenen  ve 8 takımın yarıştığı  turnuva çekişmeli bir maç ile son buldu.
X Bar ile Yarımada Su Sporları takımları arasında yapılan şampiyonluk maçında gülen taraf  13-6 skoru ile Yarımada Su Sporları takımı oldu. Yarımada su sporları takımı birinci veX Bar takımı ikinci olurken  Bodrum Belediye takımı ise üçüncü oldu, yarışmanın gol kralı ise 32 gol ile Yarımada Su sporları takımından milli su topu oyuncusu İnci  Yılmaz oldu. Çekişmeli mücadelelere sahne olan karşılaşmalardan sonra ödül töreni yapıldı.Törende sporculara ödüllerini Belediye Meclis üyeleri Taner Uslu  ve  Cevat Soysal verdi. Maç esnasında direklerden dönen toplar, kurtarılan penaltılar heyecanı arttırdı. Turnuva sonrası dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi ve hatıra fotoğrafları çekildi.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.