Bodrum Gündem

Teknelere 562 bin lira Ceza?

07.09.2012
0
A+
A-

Muğla?nın kıyı şeridinde denetimlerini arttıran sahil güvenlik ekiplerinin yaptığı denetimlerde turistin can ve mal güvenliğini tehlikeye atan 872 tekneye 562.500 TL:para cezası verildiği belirtildi.

Bodrum Gündem Haber

Muğla Valisi Fatih Şahin?i makamında ziyaret eden Marmaris Sahil Güvenlik Gurup Komutanı Albay Fatih Erhan yılın ilk 8 ayında yapılan denetimlerle ilgili bilgi verdi.

Albay Erhan, turizm sezonunun yoğunlaştığı aylarda denizlerde meydana gelen kazaların ve kaçakçılığın önlenmesi için denetimlerin 24 saate çıkarıldığını belirterek buy Indocin online ?Botlarla denizden ve karadan yapılan denetimlerde yat, özel tekne, su sporları merkezi, dalış merkezleri dahil olmak üzere toplam 5 bin 135 adet tekne ve işletme kontrol edildi. Yapılan denetimler sonucunda yasalara aykırı faaliyet gösteren yerlerden 872 adedine yasal işlem ve 562.500 TL idari para cezası uygulandı. Bu denetimler sayesinde   özellikle Ramazan Bayramı Tatili öncesi ve bayram boyunca Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı tarafınca, yapılan etkin denetimler ve alınan tedbirler neticesinde tatil süresince herhangi bir deniz kazası, yaralanma veya ölümlü bir vaka meydana gelmedi. Tatilini İlimizde geçirmek isteyen turistlerin,  can güvenliği alınan en üst düzeyde tedbirlerle sağlandı? Viagra without prescription dedi.

Harekat Şube Müdürü Yüzbaşı Fatih Alp ?inde katıldığı bilgilendirme toplantısında, Albay Erhan deniz yolu üzerinden kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi amacıyla Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ile koordineli operasyonlara devam edildiğini belirterek ?Yapılan bu operasyonların sonucunda 2012 yılı içerisinde Muğla ili kıyılarından ve karasularından kaçak olarak ülkemize sokulmak istenen 504.500 paket kaçak sigara, 6 teknede 327 şişe kaçak içki, 1 teknede 835 kg kaçak domuz eti ilimiz deniz sularında yakalandı. Ayrıca 9 teknede yapılan denetimler neticesinde deniz yoluyla yasadışı yollarla ülkemizi terk etmeye çalışan 303 yasadışı göçmen ve 11 organizatör yakalandı? dedi.

Vali Şahin ise ?Turizmin cennet köşelerinden ilimizde yerli ve yabancı konuklarımızın huzur içerisinde tatil yapmaları için günün 24 saati fedakarca çalışan tüm emniyet güçlerimizi ve kurumlarımıza teşekkür ediyorum. Sağ duyulu vatandaşlarımızın her türlü olumsuzluğu anında emniyet güçlerimize bildirmeleri ilede gerekli olumsuzluklara anında müdahale edebiliyoruz, gelirinin büyük bölümünü turizmden sağlayan ilimizde huzur ve güven çok önemli? generic Retin-A dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. murat toprak dedi ki:

    5.135 adet tekne ve işletme denetlenmiş, Acaba Bodrum da toplam kaç adet tekne ve işletme var toplamda? Birde bu denetim kaç günde yapılmış? Yani bir denetleme 1 saat sürse , sadece gündüz yapılsa yani 8 saat hesap edilse, 641 gün yapar oda neredeyse 2 yıl tutar? ben anlamadım ne zaman yapılmış bu denetlemeler? Ayrıca 872 işletmeye 562000 TL ceza kesilmiş buda 650 TL yani yaklaşık 300 euro yapar ki bodrum fiyatlarıyla bir caydırıcılığı olmaz, kısaca ben bu haberi anlamadım,