Bodrum Gündem

BODTO?dan Başarılı Öğrencilere Ödül?

12.09.2012
0
A+
A-

Bodrum Ticaret Odası?nın bu yıl altıncısını gerçekleştirdiği ve her yıl ÖSS ve SBS sınavında Bodrum ilçesinde başarı gösteren öğrencilerin ödüllendirildiği tören Bodrum Ticaret Odası Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

fast delivery professional Viagra Çiçek/Fatih Bozoğlu-Bodrum Gündem purchase metoclopramide

Bodrum Ticaret Odasındaki ödül törenine, Oda Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan, Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın, Ticaret Odası yönetim kurulu üyeleri,  ödül kazanan öğrencilerin okul müdürleri, öğrenci ve veliler katıldı.

?Siz Çalışın, Birileri Sizi Fark Ediyor??

Bodrum Ticaret Odası Konferans Salonunda gerçekleşen ödül töreninin açılış konuşmasını,  Oda Başkanı Mahmut Serdar Kocadon yaptı.  Mahmut Kocadon yaptığı konuşmada üniversite sınavında sayısal, sözel ve yabancı dil sınavında ilk beşe giren öğrencilere altı yıldır bu ödülleri verdiklerini kaydetti.  Mahmut Kocadon konuşmasına şöyle devam etti ?Bu  çalışan arkadaşların birileri tarafından fark edildiğini gösteren bir ödül törenidir.  Siz çalışmaya devam edin, birileri sizi fark ediyor. Gittiğini yerde de çalışmaya devam ediniz, orada da birileri sizi fark edecek.  Bu güne kadar 800?e yaklaşan öğrenciye burs verdik ve ciddi oranda da mezunlarımız oldu.  Başkan ve yönetim kurulu üyeleri olarak  30 kişi, her toplantı için aldığımı huzur haklarımızı, aylık yaklaşık 200 Lirayı 2005?ten bu yana öğrencilerimize burs olarak veriyoruz. ? BODTO Başkanı Mahmut Kocadon konuşmasının sonunda Geçtiğimiz günlerde İzmir?de okuduğu okuldan mezun olmuş bir gencin kendisini ziyarete geldiğini ve Ticaret Odasından burs aldığını söylediğinde bundan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Başarı sıralamasına göre birinci olan öğrencilere 600 TL, ikinci olan öğrencilere 500 TL, üçüncü olan öğrencilere 450 TL, dördüncü olan öğrencilere 300 TL ve beşinci olan öğrencilere de 300 TL para ödülü verildi.

SBS Sınavında Başarı gösteren öğrencilere ödüllerini BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mahmut S. KOCADON, Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın, Milli Eğitim İlçe Müdürü Mustafa Özcan,  Meclis Başkanı Hüseyin Nail Sağat, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya,  Yönetim Kurulu Üyeleri Deniz Eyinç, Abdurrahman Deda, Zafer Taylan, ve İsmail Karataş ve  Yönetim Kururlu eski üyesi Dr. Kerim Cangır,   verdi.

Ticaret Odasında yapılan ödül töreninde konuşan Dr.Kerim Cangır,  2005 yılındaki yönetim kurulu üyeliği zamanında  kendi önerisi ile başarılı öğrencilere burs  verilmeye başlandığını ve o günden bu yana bu projenin destekçisi olduğunu kaydetti. Dr. Kerim Cangır ödül töreninde sınavda sayısal birincisi olan yeğeni İbrahim Başol?a  (Bodrum Anadolu Lisesi) ödül vermekten mutlu olduğunu dile getirdi.

SBS Sınavında Başarı gösteren öğrencilere ödüllerini BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mahmut S. KOCADON ve Milli Eğitim İlçe Müdürü Mustafa Özcan verdi.

  1. Buket Dursun (Mahinur Cemal Uslu İ.Ö.O)
  2. Berkay Bük
  3. Bilge Nur Yılmaz (Bodrum Marmara Koleji)
  4. Ekin Yavaş (Cumhuriyet İlköğretim Okulu)
  5. Esra Yaman (Bodrum Marmara Koleji)

ÖSS sınavında bölümlerine göre 1. Olan öğrencilere ödüllerini BODTO Geçmiş dönem Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Cangır ve Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın verdi. Retin-A cream

İbrahim Başol                         Sayısal (Bodrum Anadolu Lisesi)

Ayşe Kardelen Özden             Eşit Ağırlık (Bodrum Anadolu Lisesi)

Abdurrahman Zengin             Sözel (Bodrum Anadolu Lisesi)

Hilal Nur Kartal                      Yabancı Dil (Hayırlı Sabancı Anadolu Lisesi)

 

ÖSS sınavında bölümlerine göre 2. Olan öğrencilere ödüllerini BODTO Meclis Başkanı Hüseyin Nail Sağat verdi.

Nilay İşbilir                             Eşit Ağırlık (Bodrum Anadolu Lisesi)

Başak Özkeskin                       Sözel (Bodrum Anadolu Lisesi)

Yasemin margaret Rose Çelik           Yabancı Dil (Hayırlı Sabancı Anadolu Lisesi)

 

ÖSS sınavında bölümlerine göre 3. Olan öğrencilere ödüllerini BODTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  İbrahim Akkaya verdi.

Uğurcan Özalp                       Sayısal (Bodrum Anadolu Lisesi)

Oğuzhan Süslen                      Eşit Ağırlık (Hayırlı Sabancı Anadolu Lisesi)

Eda Deniz okuyucu                 Sözel (bodrum Anadolu Lisesi)

Gökçe İşçi                               Yabancı Dil (Hayırlı Sabancı Anadolu Lisesi

 

ÖSS sınavında bölümlerine göre 4. Olan öğrencilere ödüllerini BODTO Yönetim Kurulu üyesi İsmail Karataş ve Abdurrahman Deda verdi.

Mert Kılıç                               Sayısal (Bodrum Anadolu Lisesi)

Özlem Kırık                            Eşit Ağırlık (Özel Marmara Koleji)

Fatmagül Avcı                        Sözel (Bodrum Anadolu Lisesi)

Nazlı Şimşek                           Yabancı Dil (Hayırlı Sabancı Anadolu Lisesi)

 

ÖSS sınavında bölümlerine göre 5. Olan öğrencilere ödüllerini BODTO Yönetim Kurulu üyesi Deniz Eyinç ve  Zafer Taylan verdi.

Gökçe Şimşek                         Sayısal (Özel Marmara Koleji)

Ceyda Uyar                            Eşit Ağırlık (Bodrum Anadolu Lisesi)

Mazhar Yıldız                         Sözel (Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi)

Mert Top                                Yabancı Dil (Hayırlı Sabancı Anadolu Lisesi)

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.