Bodrum Gündem

Engelliler Meclisinde “Mücavir Alan” Sınırlaması Kalkıyor?

Engelliler Meclisinde “Mücavir Alan” Sınırlaması Kalkıyor?
12.09.2012
0
A+
A-

purchase Paxil Bodrum Kent Konseyi, 14 Eylül?de gerçekleştireceği Engelliler Meclisinde Mücavir Alanı sınırlamasını kaldırdı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem Topamax 100 mg order Viagra

Bodrum Kent Konseyi, daha önce Kadın ve Gençlik Meclisi seçimlerinde yönergelerinde mevcut olan  ?Bodrum Mücavir Alanı ? kısıtlaması nedeni ile söz konusu meclislerin oluşumunda diğer beldelerin katılımını  sağlayamamıştı.  14 Eylül Cuma günü, saat 13:00?de Bodrum Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşecek olan ?Bodrum Kent Konseyi Engelliler Meclisi? toplantısında yarımada genelinde yaşamakta olan engelliler, onlara bakan ve  eğiten kişilerin katılımıyla yapılacak olan meclis bu anlamda bir ilke imza atıyor.
Bodrum Kent Konseyi genel Sekreteri Filiz Uygun ve Engelliler Meclisi Sorumlusu Çiçek Bozoğlu?dan aldığımız bilgilere göre;Bodrum Yarımadasındaki  diğer belediyelerin  engellilerle ilgili  bir meclis oluşturmadıkları  ve engelliler konusunda engel tanınmaması adına Bodrum Kent Konseyinin  tarafında 14 Eylül Cuma günü yapılacak olan ?Engelliler Meclisi? bütün kurum ve Sivil Toplum Kuruluşlarından  destek göreceği ifade edildi.

14 Eylül Cuma günü, Bodrum Belediye Meclis Salonunda yapılacak olan Engelliler Meclisinde başkan ve yürütme kurulu üyelerinin seçiminin yanı sıra,  alt çalışma guruplarının da belirleneceği çalışmalar yapılacak.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.